RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er lei meg

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Sist oppdatert:
John Arne Riise ber om unnskyldning.

Det var i et TV 2-sendt intervju mandag kveld at John Arne Riise avslørte sin skuffelse over å ikke få være kaptien for det norske landslaget.

Det var under privatkampen mot Ukraina Riise mente han burde overtatt kapteinsbindet, da lagets faste kaptien Brede Hangeland gikk av banen.

I stedet var det Rosenborgs Tarik Elyounoussi som fikk tildelt æren av å øede Norge videre.

I intervjuet med TV 2 forteller Riise at han ble forbannet over at han ikke fikk kaptiensbindet i den kampen, og at han i ettertid har gitt klar beskjed om dette.

BAKGRUNN: Riise mener han burde blitt Norges kaptein

- Er lei meg
Overfor VG tirsdag innrømmer imidlertid Premier League-proffen at uttalelsene om denne situasjonen kanskje ikke var helt heldige.

- Jeg er lei meg for at intervjuet etterlater inntrykk av at jeg rakker ned på lagkamerater og ledere. Det var et intervju som varte i nesten en halv time hvor vi snakket om alt mulig, men slik det ble klippet og kom ut, skjønner jeg at folk reagerer. Alt blir misforstått, sier landslagsspilleren til avisen.

Riise sier videre til VG at han burde ordlagt seg annerledes om dette temaet, og at han selvfølgelig aksepterer de valgene som blir tatt av landslagsledelsen.

Fulham-spilleren sier også at han vil stille seg 100 prosent bak den som får muligheten til å bære kapteinsbindet neste gang.

Utspillet til Riise mandag kveld skakpte storm på nettsamfunnet Twitter, og en rekke brukere der reagerte på venstrebackens uttalelser.

LES OGSÅ: Elyounoussi slår tilbake mot Riise-påstander

- Jeg reagerte
Tarik Elyounoussi, mannen som altså fikk kapteinsbindet mot Ukraina, sa til Nettavisen mandag at også han reagerte på uttalelsene til Riise.

- Jeg reagerte på det han sa om at det bare er han og Hangeland som prater, sa Elyounoussi til Nettavisen.

Rosenborg-profilen mente det er flere på landslaget som tar ansvar.

- Vi har en del andre på laget som vil vise seg fram. De to er de mest rutinerte og vi ser opp til de. De er forbilder for oss andre, men samtidig så har vi noen fra den nye garden, sa Elyounoussi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere