RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er lei meg

SKILLES: José Mourinho har henvist Ashley Cole til benken i majoriteten av Chelsea kamper denne sesongen, og Cole bekrefter nå at hans dager i klubben er talte.
SKILLES: José Mourinho har henvist Ashley Cole til benken i majoriteten av Chelsea kamper denne sesongen, og Cole bekrefter nå at hans dager i klubben er talte. Foto: Ben Stansall (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ashley Cole bekrefter at han forlater Chelsea.

Etter flere solide år i Chelsea-drakta, har Ashley Cole slitt langt mer på Stamford Bridge denne sesongen. 

33-åringen fikk kun starte 15 av londonlagets ligakamper, blant annet fordi høyreback Cesar Azpilicueta ble foretrukket av José Mourinho på venstresiden i forsvaret.

Det har dermed ligget i kortene en stund at Cole ikke får forlenget kontrakten, og sent mandag kveld bekreftet hovedpersonen selv at han ser seg om etter en ny arbeidsgiver.

- Jeg vurderer alternativene mine for neste sesong sammen med agenten min, og jeg er lei meg for at ikke Chelsea ser ut til å være et av dem, skrev Cole på Twitter, og ga med det klart uttrykk for at han verken har fått, eller kommer til å få, tilbud om en forlengelse av sitt åtteårige opphold i Vest-London.

Cole ble hentet til Chelsea fra rivalen Arsenal foran 2006/2007-sesongen, og var en sterk beidragsyter til at klubben hentet hjem både Premier League-trofeet, FA-cupen og Champions League i årene som fulgte. I alt fikk han 229 kamper for den Roman Abramovitsj-eide klubben.

Også Coles landslagskarriere fikk en brå slutt, da han for få dager siden ble utelatt fra Roy Hodgsons VM-tropp. Cole annonserte umiddelbart at han trakk seg fra landslaget for godt, og blir dermed stående med 99 kamper for England.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere