Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er mer atletisk enn Zlatan

John Carew snakker ut om «feiden» med Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovics legendariske kommentar der han sier «Det John Carew kan gjøre med en fotball, det kan jeg gjøre med en appelsin» har fått mye oppmerksomhet.

Zlatan omtalte også kommentaren i sin selvbiografi som ble utgitt i 2011.

Carew har tatt det hele med godt humør, og i et intervju med svenske Expressen forteller han hvordan han oppfattet situasjonen.

Spøk
- Jeg kjente ikke Zlatan. Vi hadde den appelsinkommentaren, men det var bare en spøk fra min og Zlatans side. Han har jo sagt det i etterkant, at det var en spøk, sier Carew i intervjuet.

Carew hadde i forkant av Ibrahimovics kommentar kritisert Zlatan.

- Jeg har ikke noe problemer med ham, og jeg tror ikke han har noe problem med meg. Jeg har respekt for ham som fotballspiller og som menneske, så det er ikke noe problem, fortsetter Carew.

Forskjellig utvikling
Carew forlot norsk fotball til fordel for Valencia i 2000, mens Zlatan satte kursen mot Ajax i nederlandsk fotball året etter.

- Min karriere begynte best, mens hans avslutter best, fortsetter han.

- Jeg spilte Champions League og var en av toppscorerne i spansk fotball. Så jeg tok ikke Zlatan så seriøst når han skulle til Ajax og nederlandsk fotball, liksom. Who cares, liksom. Men jeg tok jo feil, innrømmer Carew.

Han mener det ikke er stor forskjell på det norske og svenske landslaget, selv om landslaget fra nabolandet har vært i flere internasjonale mesterskap enn det norske har vært i en lang periode.

- Hvis du ser bort fra Zlatan, så har ikke Sverige noe bedre fotballspillere enn Norge.

Kunne vært like god
- Jeg er nok mer ateletisk enn Zlatan, mens han har en veldig flott touch. En topp internasjonal touch. På det fotballtekniske er Zlatan helt rå, liksom, skryter Carew.

Nordmannen hinter til at han kunne vært minst like god som svensken, dersom han hadde vært like fokusert på fotballen.

- Jeg er en gladgutt, da. Jeg har levd et godt liv, blitt avbildet på fester med flotte damer, og sånn. Det var det som passet mitt liv. Zlatan har vært mer fokusert, mens jeg har vært en gladgutt. En rockestjerne, avslutter Carew.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget