RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er rørt

Foto: Marit Hommedal/Scanpix
Sist oppdatert:
- Jeg får fantastisk god hjelp, melder Brann-spilleren.

Carl-Erik Torp postet følgende melding på Twitter litt før klokken 18 i kveld:

«Tusen takk for all støtte og ønsker om god bedring. Jeg har fått og får fantastisk god hjelp og er rørt av alle som bryr seg. Igjen takk!!»

Det er beroligende ord for alle som ble skremt etter at midtbanespilleren segnet om i sluttminuttene i kampen mot Sogndal søndag, skriver Bergensavisen.

Fortsatt preget
Det var en svært preget spillergruppe som ankom Brann Stadion for trening mandag, dagen etter at lagkameraten Torp (27) falt om og fikk hjertestans.

Han ble etter kampen hentet av luftambulanse som brakte Torp til Haukeland i går kveld. Der gjennomgår han i dag en rekke undersøkelser som skal avdekke årsaken til det illebefinnende.

Støtten fra fotballspillere og fotballpersonligheter i hele Norge har vært massiv på sosiale medier. Spillergruppen i Brann har i dag ytret et ønske om å slippe å uttale seg om denne saken første dagen.

De fikk klokken 12 en orientering fra klubbens leger Knut Fjeldsgaard, som tok imot Torp da han kom til Haukeland, og Asle Kjellsen, som var tilstede og reddet spillerens liv i Sogndal. Da fikk spillerne også anledning til å stille spørsmål om lagkameratens situasjon.

- Skjønte ikke alvoret
Etter møtet overleverte Brann en uttalelse fra kaptein Erik Mjelde på vegne av spillergruppen.

- Alle spillerne opplevde episoden som svært dramatisk. Vi var preget og vi er fortsatt preget. Vi er utrolig glad for at det var kyndig medisinsk personell på Fosshaugane, og at alt ble gjort korrekt da uhellet først var ute. Det eneste som teller er at Calle blir frisk. Vi gleder oss til å se ham på bena igjen. Fotball betyr ingenting nå, sier Mjelde.

Rune Skarsfjord svarte også på spørsmål fra pressen.

- Jeg så ikke hva som skjedde, og skjønte ikke alvorligheten før jeg fikk beskjed om det i spillertunnelen, sier Skarsfjord.

- I ettertid er man glad for at det ordnet seg. Spillergruppen var veldig preget på vei hjem, og vi var glad da vi fikk vite at han var på sykehuset.

- Nå har vi bare en tanke, at vi skal få ham på bena, sier Skarsfjord.

Les flere saker fra Bergensavisen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere