*Nettavisen* Sport.

- Jeg er stolt av gutta i dag

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Ronny Deila strålte som en sol etter at motgang ble snudd til seier.

26.06.11 20:46

GODSET - HAUGESUND 3-1:- Jeg er stolt av gutta i dag. Vi rundspiller Haugesund til tider, de har ikke ballen i det hele tatt. Det var fortjent at vi fikk seieren til slutt, sier Ronny Deila til TV 2 Sport.

Seieren satt imidlertid veldig langt inne.

Bortelaget tok nemlig ledelsen gjennom Thomas Sørum på Marienlyst søndag kveld. Det krevde ikke mer enn ni minutters spill. Daniel Bamberg slo et innlegg, forsvaret fulgte ikke skikkelig med og Sørum utnyttet det til fulle.

Store sjanser
Det var et nytt slag i ansiktet til Strømsgodset, som startet sesongen så strålende, men hadde tapt sine tre siste kamper. De to siste seriekampene hadde endt med tap og blitt fulgt opp med 0-1 mot Start i cupens fjerde runde.

Hjemmelaget ga imidlertid aldri opp.

Strømsgodset styrte kampen fullstendig og fikk enorme sjanser til å utligne. Først kom Ola Kamara helt alene med keeper. Han skjøt utenfor. Så ble Kamara dratt ned i feltet og hjemmelaget tildelt straffespark, men Lars Christopher Vilsviks skudd ble reddet av Per Morten Kristiansen.

Rett etter pause gjorde Vilsvik opp for seg.

Sene scoringer
Et hjørnespark fra Øyvind Storflor havnet i beina til venstrebacken, som med låret banket ballen i mål til 1-1.

Og Strømsgodset fortsatte å presse.

Glenn Andersen sendte Strømsgodset i ledelsen bare et par minutter før ordinær tid var omme, mens Ola Kamara fastsatte sluttresultatet til 3-1 med et straffemål på overtid.

- Utrolig deilig og fullt fortjent! mener Ronny Deila.

Strømsgodsets trener var selvsagt bekymret for at nok et poengtap skulle komme.

- Men samtidig er det flott at motstanderne går på banen og er livredde for oss. Vi har et grunnspill som er vanskelig å stoppe, derfor må de legge seg så lavt, mener Deila.

Juniorfeil
Haugesunds trener Jostein Grindheim mener at spillerne hans absolutt kunne ha kommet unna med poeng i denne kampen.

- Det er fullt mulig for oss å komme herfra med poeng, men vi ble litt for junioraktige på slutten. Vi gjør litt for dumme feil og er ikke flinke nok i duellspillet, sier Grindhaug til TV 2 Sport.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.