RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er svært skuffet

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
En skyhøy prislapp fra FK Haugesund stoppet en overgang for Jan Kjell Larsen til Lillestrøm. Keepertalentet er skuffet.

- Jeg er svært skuffet over at det ikke ble noen overgangsavtale med Lillestrøm. Det var prisen det stod på. Jeg ønsker å spille i Tippeligaen neste sesong, men akkurat nå må jeg forholde meg til spill for Haugesund i 2. divisjon, sier en ærlig Jan Kjell Larsen til TV 2 Nettavisen.

- Det er klart det er bittert. Nå er det ingen andre klubber, verken i Norge eller utlandet, som har kommet med henvendelser, fortsetter han.

For lavt bud
Det var i midten av desember i fjor Lillestrøm henvendte seg til FK Haugesund med tanke på å kjøpe Jan Kjell Larsen.

Men forespørselen ble blankt avvist.

- Vi ble oppringt av Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft, og han kom med et bud han i utgangspunkt visste var for lavt. Siden det har vi ikke hørt fra LSK, så slik vi ser det nå, blir Jan Kjell Larsen værende i Haugesund, sier Haugesunds sportslige leder Nils Halvor Berge til TV 2 Nettavisen.

Frykter for landslagsplassen
Jan Kjell Larsen er fast inventar mellom stengene på Norges U21-landslag, og keeperjuvelen frykter for landslagsplassen dersom han blir værende med Haugesund i 2. divisjon.

- Men jeg får ikke håpe det. Forhåpentligvis vil dette ikke gjøre meg til en dårligere keeper. Uansett er målet mitt å komme meg til Tippeligaen så snart som mulig, forteller han.

Prøvde seg i Chelsea
22-åringen var i fjor høst på treningsopphold i Chelsea. Det var en opplevelse for livet.

- Jeg var med og fikk trene med blant annet reservene og juniorlaget. Det var en spennende opplevelse å få føling med hvordan ting foregår i en storklubb. Min egen innsats er jeg også fornøyd med, og Chelsea har sagt de vil følge meg videre, sier Larsen.

Drømmer om United
Han legger ikke skjul på at han som så mange andre unge fotballspillere går med en proffdrøm i magen - men Chelsea er ikke førstevalget dersom han får sjansen til å velge.

- Helt siden jeg var en liten guttunge, har drømmen var å spille for Manchester United. Det har hele tiden vært min favorittklubb, sier Jan Kjell Larsen.

- Men spill i utlandet får vi ta etter hvert. Først og fremst er målet mitt nå å komme meg til Tippeligaen, fastslår Norges antatt største keepertalent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere