RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

- Jeg er veldig forundret

Sist oppdatert:
David Silva skjønner ikke at det settes spørsmålstegn ved livsstilen hans.

Da det ble klart at oppholdet i Valencia gikk mot slutten sommeren 2010, var Real Madrid blant klubbene som var interessert i å sikre seg David Silva.

Noen overgang til Bernabeu ble det imidlertid aldri, og midtbanespilleren endte opp med å signere for Manchester City.

- Usanne rykter
I spanske medier florerte ryktene om at Real Madrid valgte å ikke signere ham fordi klubben satte spørsmålstegn ved hans «problematiske livsstil».

Silva mener beskyldningene er uforståelige og angrer ikke et sekund på at han valgte å prøve seg i engelsk Premier League.

- Hvis Real Madrid ikke ville kjøpe meg, vet jeg ikke hvor ryktene kom fra. Det er beskyldninger som blir slengt rundt. Min samvittighet er ren, og jeg har alltid vært profesjonell, sier Silva ifølge Sky Sports.

Realt oppspinn
Selv om han ikke helt forstår hvor ryktene om hans uprofesjonelle livsstil kommer fra, lar han seg ikke affisere av anklagene.

- Hele saken gjorde meg ikke sint, men jeg ble veldig forundret. Det var interesse, men så prøvde Real å dekke det til med den historien. Jeg er rolig og tilfreds med den avgjørelsen jeg tok.

- Verken Barcelona eller Real Madrid gjorde noe framstøt. Det var City som ville ha meg, og jeg gikk dit hvor jeg var ønsket.

Vil bli i City
David Silva har vokst til å bli en av Premier Leagues største profiler og har ingen planer om å returnere til Spania med det første.

- Tiden I Valencia var veldig bra, men på grunn av omstendighetene, måtte jeg dra. City satte sin lit til meg mer enn noen andre, og jeg tok et godt valg.

- Mancini har gitt meg tillit, og det er veldig viktig for en spiller. Medspillerne har også begynt å venne seg til min spillestil.

Kan vinne Champions League
Manchester City gikk hodestups ut av Champions League i gruppespillet, men er i aller høyeste grad med i kampen om Premier League-trofeet. Silva er sikker på at City blir å regne med i Europa de neste sesongene.

- Barcelona har vunnet mange titler og Real Madrid har hatt samme struktur over lengre tid. Men vi har noe på gang, og jeg tror vi kan være med å kjempe om Champions League tittelen om ett år eller to.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere