RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg får nesten tårer i øynene av det

(All Over Press)
Følelsesladd Zlatan Ibrahimovic om faren.

Zlatan Ibrahimovic skapte stor ståhei da han ga ut selvbiografien «Jäg ër Zlatan» i 2011.

Mellom kritikken mot tidligere lagkamerater og trener, gjemte det seg også noen sider om faren Sefik, som blant annet ble beskrevet som en ensom og drikkende bråkmaker. 

Zlatan skrev også at om hvordan farens leilighet alltid var rotete og om at han gikk sulten fordi kjøleskapet stort sett sto tomt.

I en dokumentar om superstjernen som sendes på svensk TV onsdag kveld, kommer Zlatan igjen inn på temaet om faren, og bruker anledningen til å legge til et kapittel som aldri kom fram i boka.

- Én ting vil jeg si om pappa, om jeg får lov: Da jeg skrev den boka handlet det om at jeg ville fortelle akkurat hvordan ting var. Når jeg tenker på det i dag, får jeg vondt i magen, men jeg valgte altså å fortelle det for å få fram sannheten. Samtidig gir det jeg skrev et galt bilde av ham, begynner Zlatan å fortelle i dokumentaren ifølge Aftonbladet, før han fortsetter.

- Pappa er min aller største supporter, og man må prate med ham for å forstå vilken støttespiller han er. Jeg får nesten tårer i øynene når jeg forteller om det. Vi har hatt en fantastisk reise sammen, og det er det bilde jeg har lyst til å gi av ham, forteller Zlatan.

Superspissen er naturligvis en del av den svenske landslagstroppen foran de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Russland og Liechtenstein, men PSG-stjernen har slitt med skade og er usikker foran torsdagens oppgjør mot russerne.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere