RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg fikk vondt inni meg

NESTEN SYNDEBUKK: Niklas Gunnarsson var få minutter unna å bli syndebukk i andre kamp på rad mot gamleklubben.
NESTEN SYNDEBUKK: Niklas Gunnarsson var få minutter unna å bli syndebukk i andre kamp på rad mot gamleklubben. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Niklas Gunnarsson holdt på å bli syndebukk for andre gang på èn uke.

ODD - VÅLERENGA 2-2:

SKAGERAK ARENA (Nettavisen): Både Odd og Vålerenga er plantet høyt opp på tabellen etter årets vårsesong i Tippeligaen. Mandag avsluttet lagene den 14. serierunden på Skagerak Arena.

Det var en fartsfyllt kamp i Skien mandag kveld.

Begge lag skapte sjanser, og begge lag fikk uttelling. Til syvende og sist var det ikke mulig å skille lagene, og det endte med poengdeling, 2-2 i sola i Skien.

- Kjedelig
Niklas Gunnarsson har virkelig vært i fokus den siste tiden. Etter å ha laget straffespark mot Odd i cupen, scoret han mandag selvmål mot sine gamle lagkamerater.

Hovedpersonen selv håper å komme raskt over situasjonene,

- Det er kjedelig. Heldigvis er det lenge igjen av kampen når det skjer, men det er kjedelig. Jeg fikk vondt inni meg, sier Gunnarsson til Nettavisen.

- Sånn er fotballen. Sånt skjer, og jeg må bare glemme det så fort som mulig, legger han til.

Angående kampen var Gunnarsson passe fornøyd med ett poeng i Skien,

- I første omgang kjører de over oss, og kunne ledet mye mer. I andre omgang synes jeg vi tar over, og det er synd at vi ikke går opp til 3-2 helt på slutten, forklarer unggutten, som kunne fått sin revansje da han sendte spydspiss Vidar Örn Kjartansson alene med Andre Hanssen på overtid. Dessverre for Vålerenga gikk avslutningen i stolpen.

Også Odd-trener Dag Eilev Fagermo mente poengdeling var greit i mandagens kamp.

- Det er en veldig god Tippeliga-kamp, der vi er strålende i første omgang, og de er bra i den andre. Derfor syntes jeg 2-2 er et greit resultat, oppsummerer han når Nettavisen spør han om kampen.

Sjanserikt
Foran 7279 tilskuere i Skien ønsket begge lag å imponere mandag.

Vålerenga satt et lite støkk i Odd-spillerne de første to minuttene, men etter det var det hjemmelaget som tok over kampen.

Både venstrekant Elbasan Rashani og høyrekant Ole Jørgen Halvorsen var friske, og Vålerenga-forsvaret slet med å få tak i de bevegelige Odd-angriperne.

Snaue kvarteret var spilt da ballen lå i mål for skiensgutta. Et langt innkast fra høyreback Jarkko Hurme ble stusset videre av Frode Johnsen. Fra fem meters hold kunne kaptein Steffen Hagen enkelt sette inn 1-0 til Odd.

Etter målet skapte begge lag mange sjanser. Der Halvorsen brente sjanser for Odd, kunne både Daniel Fredheim Holm og Ghayas Zahid scoret for gjestene fra Oslo.

Og bortelaget skulle få sitt mål. Også det etter en dødball. En corner ble headet ut i returrommet. Der ventet Alexander Mathisen, som banket kula i mål.

FORNØYDE: Herolind Shala og Elbasan Rashani kunne smile for vakkert Odd-spill mandag.

Før pause kom likevel situasjonen alle snakket om på Skagerak Arena etter kampslutt.

Hurme slo inn fra høyresiden, og inne i Vålerenga-feltet var det Gunnarson som satt ballen i eget mål. For andre gang på ti dager kom backen i fokus med negativt fortegn.

Ikke ufortjent ledet derfor hjemmelaget 2-1 til pause.

Vålerenga tok over
Den andre omgangen var nokså lik den første, men lagene byttet roller. Vålerenga styrte kampen, men Odd var farlige på kontringer. 

Kvarteret før slutt fikk Tippeligaens toppscorer Vidar Örn Kjartansson sjansen på et frispark fra 20 meter, men islendingen satt avslutningen over og utenfor målet til Andre Hansen.

På en corner like etter fikk gjestene målet de hadde presset for å få. Simen Larsen raget høyest på en corner, og stanget inn reduseringen.

Flere mål ble det ikke mandag kveld, og lagene fikk ett poeng hver.

Lagene hadde hver sin omgang, og alt i alt er 2-2 et rettferdig resultat.

Semb Berge-hyllest
Odds forsvarsbauta Fredrik Semb Berge ble forrige uke klar for Brøndby, og spilte derfor ikke mandagens kamp for de hvitkledde.

I pausen i kampen fikk likevel Semb Berge en velfortjent hyllest og avskjed av Odd-fansen.

Vandrende ute på kunstgresset fikk han stående applaus, blomster og stor takk fra alle i Odd.

Semb Berge kan få sin debut for Brøndby i treningskampen mot Liverpool 16. juli.

Fjerdeplass
Med kveldens resultat ligger Odd opp på fjerdeplass på tabellen, med 25 poeng. Vålerenga er på femteplass.

Odd møter Bodø/Glimt på Aspmyra neste serierunde, mens Vålerenga tar imot Rosenborg på Ullevaal.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere