RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg føler meg elendig

DÅRLIG START: Louis van Gaal innrømmer at han har dårlig samvittighet overfor fans og styre i Manchester United.
DÅRLIG START: Louis van Gaal innrømmer at han har dårlig samvittighet overfor fans og styre i Manchester United. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)
Manchester Uniteds dårlige seriestart tar på.

Manchester United-manager Louis van Gaal medgir at han føler seg elendig over lagets svake form.

Nederlenderen erstattet David Moyes i sommer. Van Gaal har hentet spillere for 1,5 milliard kroner foran sesongen. Likevel uteblir resultatene.

Old Trafford-laget har hatt sin svakeste seriestart siden 1986, da Ron Atkinson ble erstattet av Alex Ferguson som manager. Kun 13 poeng er det blitt på ti kamper i høst.

– Det er ikke bra nok. Men vi er inne i en prosess. Det kan ta mer enn ett år, og opptil tre år, sa van Gaal foran lørdagens hjemmekamp mot Crystal Palace.

- Jeg føler meg elendig først og fremst på grunn av fansen, men også for styret sin skyld. De har hatt stor tro på meg, spillerne og resten av støtteapparatet. Når du har 13 poeng etter 10 kamper, er det ikke godt nok.

To poeng er alt United har hanket inn siste tre kamper. Mot Palace må United klare seg uten Radamel Falcao, Jonny Evans og Phil Jones, som alle er skadd. Chris Smalling er suspendert.

Når det gjelder Marcos Rojo er hans skulderskade ikke så ille at forsvareren må opereres, men nykommeren er først tilbake om en seks ukers tid.

- Jeg tror at når vi først kommer i gang, vil vi vinne en rekke kamper på rad. Folk har stor tro på det vi driver med og måten vi spiller på, sier van Gaal.

Et problem i høst har vært mangel av én klar goalgetter. Der Sergio Agüero (Man City) og Diego Costa (Chelsea) står med henholdsvis ti og ni PL-mål i høst, har United ikke hatt en utpreget goalgetter. Trioen Wayne Rooney, Angel di Maria og Robin van Persie står alle med tre mål hver seg. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere