RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg fokuserer ikke på overgangsvinduet

FOKUS PÅ BANEN: Rafa Benitez holder fokus på neste motstander - ikke på overgangsvinduet.
FOKUS PÅ BANEN: Rafa Benitez holder fokus på neste motstander - ikke på overgangsvinduet. Foto: Daniel Ochoa De Olza (Ap)
Rafa Benitez er fornøyd med laget han har.

Etter uavgjort i første seriekamp fokuserer Real Madrid-trener Rafael Benitez på neste kamp, ikke de siste dagene av overgangsvinduet.

- Kampen mot Betis er det viktigste. Jeg fokuserer på den, og ikke på overgangsmarkedet. Vi har et meget godt lag, sier han.

Real Madrid spilte i serieåpningen uavgjort borte mot nyopprykkede Sporting Gijon. Lørdag venter et annet lag som rykket opp fra Segunda Division etter forrige sesong; Betis.

- Det er en motstander av samme typen som Sporting, som er tilbake i Primera Division, og er veldig motivert, sa Benitez på en pressekonferanse fredag.

- Vi forventer et lag som jobber hardt, løper og som ikke gjør det enkelt for oss, fortsatte han.

Laget

Lagoppstillingen før kampen bestemmer Benitez seg for etter lørdagens trening, og han vil ikke snakke om det er aktuelt for Real å hente inn nye spillere.

- Det jeg er opptatt av er at laget er godt lørdag, og at ting går bra for oss. Vi har en god benk og ser ikke etter noe spesielt på markedet.

Karim Benzema er tilbake etter skade, og han kan få spilletid lørdag.

- Han er avgjørende for det offensive spillet vårt, og vi må se an hvor mange minutter han holder på banen, og om han starter, sa Benitez.

På topp kan Real Madrid velge mellom flere stjerner, og treneren vil ikke love noen en fast plass på laget.

- Muligheten for å ha Bale, Ronaldo, Benzema og Jese er en velsignelse, ikke et problem. Man må styre laget til å vinne kamper og bli samspilte. Ingen er garantert en bestemt plass hele sesongen.

Martin Ødegaard trente ikke med A-laget fredag, og han er strøket fra førstelagstroppen på klubbens nettsider.

Mål

Den spanske treneren fikk fredag også spørsmål om Real ikke er i god nok scoringsform.

- Den typen debatter overrasker meg. Vi spilte uavgjort, og folk begynner å snakke om et defensivt lag. Real Madrid hadde flest skudd forrige runde. Hvis det å ha flere forsøk enn motstanderen betyr at vi er defensive, skjønner ikke jeg noe, sa Benitez.

- Vi er ikke fornøyd med resultatet mot Sporting. Vi er spent og ønsker å vinne mot Betis, samtidig som vi ønsker å spille fin fotball, sa Gareth Bale i et intervju med klubbens nettsider.

Utover høsten venter også gruppespillet i mesterligaen. Der har Real Madrid trukket en tøff gruppe med motstanderne Paris Saint-Germain, Sjakhtar Donetsk og Malmö.

- Det er ikke den letteste gruppa, sa Benitez fredag, og får støtte av Bale.

- Mesterligaen er alltid vanskelig. Motstanderne er gode, og vi må slåss i hver eneste kamp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere