*Nettavisen* Sport.

- Jeg føler ikke sympati for Liverpool. De solgte oss ikke Suarez

GLEMMER IKKE: Arsenal-manager Arsene Wenger. Foto: David Davies (Pa Photos)

Arséne Wenger skaper temperatur før mandagens storkamp.

Ifølge Daily Mail var den franske Arsenal-manageren dønn ærlig da han ble spurt om han synes synd på Liverpool, som i likhet med Arsenal de siste årene, har mistet flere av sine beste spillere til konkurrenter.

- Liverpool tar egne avgjørelser. De solgte oss ikke Luiz Suarez, så jeg føler ikke sympati for Liverpool, sier Wenger ifølge avisen.

- Lagde ikke mye drama

Han møtte pressen i forbindelse med mandagens storkamp på Emirates mellom Arsenal og nettopp Liverpool, som sparkes i gang klokken 21.

Han insisterer samtidig på at Liverpool kommer til å savne Sterling.

- Jeg liker Sterling, og vi kommer til å se hvorfor på lang sikt. Jeg personlig synes ikke Sterling lagde så mye drama, det er bare sånn det blir i et overgangsvindu, sier Wenger.

Sterling skapte oppstyr da han nektet å trene med Liverpool, samt ble hjemme da laget reiste på sesongforberedelsestur til Asia.

- Under sesongen var gutten stille, og hadde aldri noen dumme uttalelser. Jeg tror ikke han skape så mye støy. Kommer de til å savne ham? Han er en kvalitetspiller. Men de har kjøpt Roberto Firminho, og vi får se hva han kan produsere. Han er en lignende spiller, mener Wenger.

- Scoret over 100 mål

Han er imidlertid ikke sikker på at Liverpools offensive kraft denne sesongen blir like bra som tidligere.

- La oss huske at Liverpool, for to år siden med Suarez, Daniel Sturridge og Sterling, scoret over 100 mål. Da trenger man en spesiell kvalitet i laget, og det var Sterling en del av, påpeker Wenger.

Mandag kveld møter han et Liverpool-lag som er ubeseiret etter to runder i Premier League, og står med to av to mulige seire. Arsenal har på sin side tapt mot West Ham på hjemmebane og slått Palace borte.

Kampen klokken 21.00 kan du følge i Nettavisens livesenter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag