*Nettavisen* Sport.

- Jeg føler meg mye sterkere

I går møtte Zlatan svensk presse for første gang på fem måneder.

Zlatan havnet på kant med særlig Sveriges Television for en stund tilbake, da de i forkant av en Juventus-kamp hadde avtalt et intervju med superstjernen etter kampen. Zlatan droppet den avtalen, gikk bare rett forbi SvT, var sur og tverr, noe tv-kanalen viste i sin helhet til det svenske folket. Zlatan svarte med å boikotte SvT.

Stortrives
I går møtte han svensk presse igjen for første gang på fem måneder. Han fortalte om livet i Juventus, de tøffe kampene i Champions League og tankene i forkant av Sveriges viktige VM-kvalifiseringskamp borte mot Bulgaria.

- Jeg føler meg i bra form. Det har fungert bra i Juventus. Jeg har hatt litt uflaks og ikke fått satt noen mål i det siste, men Juventus har gjort det bra, vi har vunnet, og det er det viktigste, sa Zlatan, ifølge Expressen.

Han stortrives med tilværelsen i Torino.

- I Juventus kombinerer vi kamper og trening på en veldig bra måte. I løpet av sesongen trener vi ikke like hardt som i Nederland. Jeg har spilt mye, og det er moro. Men man skal også ha respekt for kroppen. Jeg har hatt litt vondt i ryggen. Det har blitt bedre, men jeg holder på å trene slik at ryggen blir sterkere.

Stas med Champions League
Sveriges mest omtalte fotballspiller synes det er ekstra stas å spille i Champions League.

- Når du spiller i Champions League er det et helt annet nivå, med full respekt for alle ligaer. I Champions League spiller de beste lagene og de beste spillerne. Det er som med landslaget. Når man har kommet til sluttspillet i EM eller VM er det enda vanskeligere. Da samles de aller beste spillerne, sier han.

Sverige er avhengig av seier i lørdagens bortekamp mot Bulgaria.

Tøff kamp
- Vi kommer med innstillingen at vi kan vinne kamper. Vi har møtt Bulgaria tidligere (5-0 i EM, red.anm) og vist at vi kan slå dem. Det blir en tøff kamp. Det gjelder å ta ut et lag og spille på topp. Vi skal gå ut og spille smart. Vinner vi, har vi et godt utgangspunkt, sier han.

Zlatan føler at han har utviklet seg som spiller i Italia.

- Jeg spiller mye bedre i Juventus enn jeg gjorde i Ajax. Jeg føler meg mye sterkere, og har utviklet spillet mitt. Jeg har et høyere dårligste nivå, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag