RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg foretrekker ikke å ta noen risiko

SPILLER IKKE: Carlo Ancelotti vil ikke risikere å bruke en småskadet Cristiano Ronaldo mot Celta.
SPILLER IKKE: Carlo Ancelotti vil ikke risikere å bruke en småskadet Cristiano Ronaldo mot Celta. Foto: Michael Dalder (Reuters)
Derfor spiller ikke Cristiano Ronaldo mot Celta Vigo.

Real Madrid må klare seg uten sin største stjerne i seriekampen mot Celta søndag. Cristiano Ronaldo har slitt med skade og skal spares.

Portugal-kapteinen har slitt med litt av hvert de siste ukene og har vært inn og ut av Real Madrid-laget, som ser ut til å tape kampen om seriegullet til fordel for byrival Atlético Madrid.

– Cristiano Ronaldo spiller ikke i morgen fordi han ikke er 100 prosent frisk. Jeg foretrekker ikke å ta noen risiko, sa Real-trener Carlo Ancelotti på en pressekonferanse lørdag.

I tillegg til å klare seg uten Ronaldo, må Real Madrid mønstre et mannskap uten Angel di Maria og forsvarstrioen Pepe, Raphaël Varane og Dani Carvajal.

Real Madrid ligger fire poeng bak serieleder Atlético Madrid med to kamper igjen. Det betyr at Real Madrid er sjanseløs på seriegull om Atlético skulle vinne sin kamp mot Málaga søndag. Barcelona er på sin side tre poeng bak Diego Simeones lag.

– Vi må slå Celta og krysse fingrene for at ting går vår vei. Det har vært mange overraskelser i løpet av denne sesongen, sa Ancelotti.

Real Madrid skal også spille finale i mesterligaen mot byrival Atlético. Den kampen går i Lisboa 24. mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere