RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

- Jeg forlater Molde

Sist oppdatert:
Uwe Rösler er ikke i tvil. Han forlater Molde for en karriere i Manchester.

MOLDE – ODD GRENLAND 0-0:

MOLDE (Nettavisen): Uwe Rösler opplever et aldri så lite eventyr som trener i Molde. Tyskeren har fått et vaklende Molde-lag til å framstå som uslåelig. På seks kamper står tyskeren bokført med fire seire og to uavgjort.

I de siste ukene har det blitt spekulert intenst i omgivelsene rundt Molde fotballklubb om at Ole Gunnar Solskjær fortsatt er aktuell som Molde-trener når klubben fyller 100-år neste år – og at Uwe Rösler går inn i en vikarrolle fram til Solskjær ankommer Molde i april 2011.

Men Uwe Rösler har vært kategorisk på at han forlater Molde etter fullført oppdrag for klubben.

- Alt er klart i forhold til min jobbsituasjon her i Molde. Det har ikke skjedd noen utvikling som endrer på dette. Kona har sagt at hun ønsker seg til Manchester, så da blir det slik, sier Rösler.

Tror Rösler drar
Moldes formspiller og lederskikkelse denne sesongen, Magne Hoset, ønsker Rösler med videre også neste sesong, men har lite tro på at det skjer.

- Uwe sikter høyere enn Molde. Jeg tror ikke han blir å se her i Molde neste år, sier Hoset.

Magne Hoset ønsker ikke å blande seg inn i noen diskusjoner om hvem som skal overta laget i 2011.

- Jeg har ingen formeninger om trenerspørsmålet, sier en ordknapp Hoset.

Rösler blir litt oppgitt over de stadige spekulasjonene om trenerspørsmålet i Molde.

- Det blir jo bare spekulasjoner. Jeg er sikker på at klubben får tak i rett mann til jobben, sier tyskeren, som ser for seg en trenerkarriere i England.

Glemske i Stavanger
- Jeg er åpen for alt. Jeg er både innstilt å ta over en klubb i lavere divisjoner, bli assistent og arbeide meg oppover i en klubb, sier Rösler som opplever en ”ny vår” etter den turbulente slutten på tiden som trener i Viking.

- Jeg vil ikke framstå som arrogant, men folk glemmer veldig fort. Folk i Stavanger husker de siste seks månedene av min jobb i Viking, men ikke at jeg brakte medalje til Viking. De glemmer hvilken jobb jeg gjorde der nede, sier Rösler.

Mot Odd Grenland kunne Rösler ha fått sin femte seier på seks Molde-kamper, men Odd-spiller Torjus Hansèn og en tverrligger sto i veien. Kampens desidert største sjanse kom etter at Makhtar Thioune spilte Magne Hoset fri på høyre kant. Hoset sendte ballen inn i sekstenmeteren der ballen til slutt havnet hos Baye Djiby Fall. Senegaleseren skjøt hardt og forbi Odd-målvakt Arni Gautar Arason, men på streken sto Hansèn og avverget skuddet via tverrliggeren.

Fornøyde trenere
Begge lag hadde gode sjanser til å score før pause, men etter hvilen ble kampen et langt gjesp i den kalde oktoberlufta i Molde.

Rösler var i likhet med sin kollega Dag Eiliv Fagermo godt fornøyd med spillet og det ene poenget.

- Vi spilte godt og hadde sjansene til å avgjøre, men jeg kan ikke klage på innsatsen spillerne la ned for dagen, sier Rösler.

Fagermo roser et bunnsolid Odd-lag.

- Vi var bunnsolide i forsvar og er veldig godt fornøyd med hvordan vi opptrer i hvert ledd. Det var et sterkt poeng i en jevn og tett kamp, sier Fagermo.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere