RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg forstår hvorfor jeg fikk sparken

Sist oppdatert:
Den voldsdømte danske fotballspilleren Stig Tøfting sier at han forstår hvorfor han fikk sparken fra AGF etter han banket opp en lagkamerat på en spillerfest.

Tøfting fikk tirsdag sparken fra danske AGF. Den to ganger voldsdømte fotballspilleren gikk amok på en lagfest med AGF nylig, og havnet i håndgemeng med en lagkamerat.

Dagen derpå innrømmer Tøfting at han har forståelse for hvorfor AGF gjorde ham ledig på arbeidsmarkedet.

- Slik som denne saken har utviklet seg med alt medieoppstyret rundt den, var det vel ingen annen utvei for AGF, sa Stig Tøfting til dansk TV 2.

Tøfting, som flere ganger tidligere har havnet i medias søkelys for utenomsportslige hendelser, sier videre at AGF hadde en klausul i hans kontrakt som sa at de kunne sparke spilleren «om klubben fikk et dårlig image på grunn av ham».

Fortsetter karrieren
Hva Tøfting skal bruke tiden til når han nå er arbeidsledig, har han ikke tenkt så mye på. Han utelukker ikke at han fortsetter karrieren i en annen fotballklubb.

- Det kan du aldri vite. Nå må vi se hva som skjer. Først skal jeg komme over at jeg ble sparket, så får vi se hva fremtiden og lysten sier videre. Som vi har sett så mange ganger før, så leger tiden alle sår, konstaterte han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere