RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg forstår Terrys frustrasjon

Foto: Ap / Scanpix
Sist oppdatert:
Men Rafael Benitez tilbakeviser påstandene fra engelsk presse.

Chelsea-manager Rafael Benítez benektet tirsdag at det var en opphetet krangel mellom ham og flere spillere etter helgens 0-2-tap for Manchester City.

Ifølge engelske medier var det opprørsstemning blant flere Chelsea-spillere, med kaptein John Terry i spissen, mot Benítez etter søndagens storkamp. På tirsdagens pressekonferanse stilte den spanske manageren seg undrende til oppslagene, og slo fast at det ikke var noen krangel.

- Det var et helt vanlig møte mellom spillerne og trenerstaben, noe som skjer etter alle kamper. Det var en normal samtale, ikke noe mer. Du uttrykker skuffelse etter et tap og det er ingenting unormalt med det, sa Benítez.

- Jeg kan forstå frustrasjonen til Terry. Han er en viktig spiller for oss og har vært kneskadd. Det var en kort utveksling av ideer.

På spørsmål om hans forhold til Chelsea-spillerne, svarte Benítez kontant: – Det er fantastisk. Jeg har ingen problemer med noen i klubben.

Søndagens tap gjorde at Chelsea nå er sju poeng bak City på annenplass. Dagen etter tok Tottenham seg forbi London-rivalen og overtok tredjeplassen med 3-2-seieren over West Ham.

Chelsea møter nivå to-laget Middlesbrough på bortebane i FA-cupens 5. runde onsdag. (©NTB)

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere