RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg fortjener denne jobben

Foto: Martin Rickett / Pa Photos
Sist oppdatert:
Chelseas vikarmanager liker sin nye rolle i klubben.

Roberto De Matteo ser ut til å trives i sin nye jobb etter at han tok over managerjobben til Andre Villas-Boas i Chelsea tidligere i mars.

Di Matteo som tidligere jobbet som managerassistent for Villas-Boas sier til Eurosport-Yahoo at han fortjener sin nye jobb.

- Jeg fortjener denne nye rollen. Hvorfor skulle jeg nøle når jeg fikk muligheten til å trene en av verdens beste fotballklubber? Spør italieneren.

- Alle nye managere, erstatter en kollega når ting ikke går som de skal, og resultatene uteblir. Sånn er fotball, sier Di Matteo.

- Gikk ikke bak hans rygg
Italieneren insisterer riktignok på at han ikke hadde noe å gjøre med sparkingen av sin tidligere sjef.

- Jeg gjorde mitt beste for Andre, og det vet han. Jeg gikk aldri i mot han, og alle avgjørelsene vi tok, tok vi sammen. Jeg har alltid vært profesjonell ovenfor, klubben, de ansatte, laget og supporterne, sier Di Matteo.

- Andre er en fantastisk person og manager, og jeg vil alltid respektere han, forteller Di Matteo.

Det ble skrevet mye om uroligheter i spillergruppen til Chelsea under Villas-Boas styre, men den nye manageren mener dette er normalt i en spillerguppe.

- Jeg har aldri kjent en gruppe spillere som har vært lett å kontrollere for en manager. Det er selvfølgelig sterke personligheter som vil krangle i løpet av en sesong, men også i andre yrker som media kan man også krangle med kolleger eller sjefen, sier Di Matteo.

Håper på Champions League
Di Matteo er foreløpig kun ansatt som vikar ut sesongen, og det forventes at eier Roman Abramovich vil hente inn en ny manager til neste sesong.

Det hindrer ikke italieneren i å gjøre alt han kan for at Chelsea skal kunne spille i Champions League neste sesong.

- Det hadde vært virkelig ille om vi ikke kvalifiserte oss. Men jeg tenker ikke slik, vi er Chelsea, og vi vil gjøre alt vi kan for å nå det målet, sier Chelseas vikarmanager.

London-klubben ligger for øyeblikket på en femteplass i Premier League, men etter at Tottenham har begynt å tape poeng, er tredjeplassen og en direkte plass i neste sesongs Champions League fortsatt innenfor rekkevidde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere