RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg gjorde ikke dette med vilje

Sist oppdatert:
Utskjelte Kevin McNaughton bedyrer sin uskyld. Se video!

Det var i mandagens Championship-kamp mellom Cardiff og Middlesbrough at forsvarsspilleren Kevin McNaughton kom i fokus.

Et stykke ut i andre omgang var Cardiff-spilleren involvert i en duell om ballen ute ved sidelinjen og det hele endte med at han smelte linjedommeren i bakken.

Linjedommeren som ble rammet var Sian Massey, den kvinnelige linjedommeren, som også tidligere denne sesongen har vært i fokus.har vært i

- Forandret retning
Flere av dem som har sett klippet av hendelsen på YouTube har konkludert med at McNaughton planet albuen i linjedommeren med vilje.

- Han forandrer helt retning, for så å ta et steg til siden med vilje. Han gjør det helt klart med intensjon og det er en skam, kommenterer en bruker.

Det at Cardiff-spilleren verken ber om unnskyldning eller hjelper Massey opp fra bakken etter sammenstøtet, har også fått mange til å reagere.

En talsperson for den walisiske klubben bedyrer imidlertid onsdag at McNaughton ikke gjorde dette med vilje.

- Kevin gjorde det ikke med vilje. Han prøvde å vinne ballen, sier talspersonen ifølge Daily Mail.

- Hyggelig kar
Også agenten til den 28 år gamle skotten er helt klar på at hans klient ikke er typen som kan finne på å gjøre noe slik med vilje.

- Han er ikke den typen. Han er den hyggeligste spilleren du noen gang har møtt. Bare det å antyde at han gjorde dette med vilje er galskap, sier agenten.

På spørsmål om hvorfor 28-åringen ikke hjalp linjedommeren opp etter sammenstøtet, svarer agenten:

- Han konsentrerte seg om kampen. Han er en veldig fokusert fotballspiller. Jeg vet ikke om han vil kontakte henne for å be om unnskyldning, sier agent John Viola.

Duo sparket
Linjedommer Sian Massey har som nevnt også vært i fokus før denne sesongen.

Da hun var dommerassistent under oppgjøret mellom Wolverhampton og Liverpool i Premier League tidligere denne sesongen, ble hun offer for kommentatorenes spydigheter.

Sky Sports-duoen Andy Gray og Richard Keys skal ha uttalt, mens de trodde mikrofonen var skrudd av, at «kvinnfolk kan ikke noe om offsideregelen».

Dette førte til at begge som en konsekvens fikk sparken i TV-kanalen.

PS. Middlesbrough vant for øvrig kampen 3-0, noe som sendte Cardiff ut av kampen om direkte opprykk i Championship.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere