RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg gråt da vi vinket farvel

Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
Nicklas Bendtner snakker ut om den tøffe tiden utenfor banen.

Nicklas Bendtner har hatt en vanskelig start på sesongen i Arsenal og må stadig tåle tøff kritikk fra flere av klubbens supportere, som mener dansken ikke holder mål.

Heller ikke utenfor banen går det helt på skinner for den hodesterke spissen. Han får nemlig ikke lov til å ha sønnen Nicholas på overnattingsbesøk, forteller han i et intervju med danske Berlingske Tidende.

- Det gjør meg trist
Bendtner hevder at han har rett til å ha sønnen annenhver helg og én dag i uken. Til tross for dette, har han ikke hatt sønnen på overnatting i løpet av de to årene som har gått siden bruddet med barnets mor, Caroline Flemming.

- Det gjør meg trist at jeg er klar og han er klar. Det er ingenting som står i veien for det, bortsett fra Caroline, sier Bendtner til den danske avisen.

Per i dag får Arsenal-spilleren kun se sin sønn sporadisk og synes det er tøft.

- Det gjør vondt hver gang jeg må gi ham fra meg. Det gjør vondt for ham også. Jeg kan se det på måten han ser på meg når han vinker farvel. Jeg håper jeg og Caroline kommer til et punkt hvor vi kan dele opp livet hans litt bedre, sier Bendtner.

- Jeg gråter aldri
Dansken er kjent som en tøffing og forteller at han ikke liker å gråte. Han innrømmer imidlertid at han gjorde det for to uker siden.

- Da jeg vinket farvel til ham, sa han «jeg elsker deg». Jeg liker ikke å innrømme det, for jeg gråter aldri, men å være far gir meg noe jeg ikke får andre steder. Jeg mener faktisk at menn ikke bør gråte over hode. Man kan gjerne vise følelser, men derfra til å gråte, er det langt.

Berlingske Tidende forsøkte også å få en kommentar fra Caroline Flemming, men Nicklas Bendtners 13 år eldre ekskjæreste ønsket ikke å si noe om saken.

Bendtner har spilt totalt 29 minutter fordelt på tre innhopp i Premier League denne sesongen. I ligacupen har 25-åringen fått sjansen fra start ved to anledninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere