*Nettavisen* Sport.

- Jeg griner hver gang jeg ser det

OPPGITT: Dag-Eilev Fagermo. Foto: Egil Sande (Nettavisen)

Dag-Eilev Fagermo langer ut mot dårlige rådgivere og agenter.

Odds suksesstrener Dag-Eilev Fagermo blir deprimert når han ser sine gamle elever sitter på benken i utlandet.

I sommer solgte telemarkingene Fredrik Semb Berge og Elbasan Rashani til Brøndby i dansk fotball. Spesielt førstnevnte har slitt med å få spillertid etter overgangen.

- Jeg griner hver gang jeg ser at Elba og Fredrik ikke starter. Fredrik var eliteseriens beste midtstopper. Begge burde vært faste på A-landslaget i løpet av denne vinteren og våren. Nå er de ikke i troppen en gang, sier Fagermo til Telemarksavisa.

Han mener dagens unge spillere får for dårlige råd fra rådgivere og agenter.

- De snakker stort om større ligaer og penger, men tenker mer på eget honorar enn spillernes utvikling. For agentene handler det bare om å selge. Og at Brøndby bruker så mye penger på Fredrik Semb, uten å bruke ham, overrasker meg.

- Spillere sitter på benken i klubber som ikke er bedre enn Odd. Brøndby er ikke bedre enn oss. Og jeg tror heller ikke Midtjylland er bedre enn Molde, mener Fagermo.

Odd-treneren er redd Herolind Shala risikerer en tilværelse på benken om han forlater norsk fotball etter sesongen.

- «Lindi» skulle helt klart vært minst ett år til i Odd, og døren står åpen fra vår side. Men han virker helt klar på at han skal videre. «Lindi» er fantastisk målfarlig, men han løper for lite. Det gjør blant annet at han blir mer anonym i bortekampene når vi ikke klarer å styre så rått som vi gjør hjemme, sier Fagermo.

To runder før slutt ligger Odd på sølvplass i eliteserien. Det skiller fire poeng ned til Rosenborg. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.