*Nettavisen* Sport.

- Jeg har aldri opplevd noe lignende

SJOKKERT: Arsene Wenger så ikke for seg situasjonen med Tony Pulis. Foto: Sang Tan (AP / NTB scanpix)

Arsène Wenger om Premier League-sjokket.

Lørdag ruller ballen på ny i Premier League. Som vanlig er det knyttet stor spenning til hva lagene vil varte opp med og blant favorittene denne sesongen finner vi Arsenal. Nettavisen har tippet londonklubben på en andreplass.

Sist sesong fikk Arsène Wengers menn en tøff start på sesongen, da det ble tap mot Aston Villa, men Arsenal kjempet seg raskt inn i gullkampen igjen. Skader på sentrale spillere ødelagte imidlertid litt for londonklubben.

I sommer har Wenger hentet inn storstjernen Alexis Sanchez og det blir spennende å se han sammen med folk som Mesüt Özil og Aaron Ramsey.

Lørdag møter Arsenal et kriserammet Crystal Palace. Brede Hangelands klubb ser ut til å miste viktige Tony Pulis som manager, rett før ligastarten.

- Aldri opplevd
Da Arsenals manager møtte pressen fredag formiddag, fikk han selvsagt spørsmål om situasjonen med sin omstridte kollega.

- Det kom som en stor overraskelse på meg. Pulis har gjort en fantastisk jobb i Crystal Palace. Jeg skjønner ikke hvorfor han dro, sier Wenger.

- Jeg har aldri opplevd noe lignende tidligere. Jeg møtte ham så sent som mandag og da var ikke noe tegn til at dette skulle skje, sier franskmannen.

Som alltid når Wenger møter journalistene ble det også snakk om kjøp og salg av spillere. Det er ventet at Arsenal fortsatt ønsker å hente inn en defensiv midtbanespiller og en forsvarsspiller før overgangsvinduet stenger.

- Jeg er fornøyd med de spillerne vi har hentet. Kommer jeg til å hente flere spillere i sommer? Det vil jeg i hvert fall ikke utelukke, sier Arsenals sjef.

- Om det blir en stor signering? Vel, for dere i pressen handler det mest om størrelsen på overgangssummen. For meg handler det om kvalitet.

- Fantastisk
Wenger er klar på at han ikke trenger å styrke angrepet.

- Vi har en fantastisk angrepsrekke nå, sier han.

Økonomien er også på plass til å hente spillere i andre posisjoner.

- Økonomien er fortsatt god i Arsenal. Vi ønsker også å ta oss gjennom gruppespillet i Champions League, så det er mulig vi trenger flere folk.

Det er ventet at Manchester City, Chelsea, Liverpool og Manchester United blir de argeste konkurrentene til Arsenal om ligagullet. Wenger er enig.

- Ja, det blir disse lagene. Fra og med i morgen er det alvor.

Oppgjøret mellom Arsenal og Crystal Palace sparkes i gang 18.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.