- Jeg har aldri sagt noe stygt om ham

Foto: Getty Images / All over Press

Carlos Tevez nekter for å ha latterliggjort lagkameraten.

19.09.13 16:13

Tevez og hans lagkamerater i Juventus fikk ikke den ønskede starten på årets mesterligaturnering med 1-1 mot Ståle Solbakkens FC København tirsdag. Etter kampen gjorde i tillegg den spanske storavisen El Pais et nummer av at stjernespissen Fernando Llorente synes å være ute i kulden i Torino-klubben.

«Juventus overser Llorente», skrev avisen. Samtidig ble det hevdet at Tevez skal ha kommet med følgende sarkastiske kommentar rettet mot sin lagkamerat: «Llorente hadde klart seg bedre om han hadde spilt basketball».

Nå avviser imidlertid den lille argentineren anklagene. Torsdag gikk han ut på sin egen Twitter-konto og gjorde det klart at de nevnte ordene aldri skal ha blitt sagt.

- Jeg vil bare fortelle dere at jeg aldri har sagt noe stygt om Fernando. Særlig fordi jeg mener han er en stor spiller, og at han kommer til å bli avgjørende, skrev Tevez ifølge goal.com.

Sikkert og visst er det uansett at Llorente er inne i en tøff periode i italiensk fotball. Spanjolen har ikke startet en eneste kamp etter at han kom gratis til Juventus fra Athletic Bilbao.

Selv da manager Antonio Conte valgte å spare Mirko Vucinic mot FC København tirsdag, måtte Llorente ta plass på benken. Fabio Quagliarella ble valgt i stedet – og svarte med scoring. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.