RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har aldri vært opphengt i overgangssummer

Louis van Gaal går en hektisk sommer i møte. Først skal han til Brasil-VM med Nederland. Deretter skal Manchester United gjenreises.
Louis van Gaal går en hektisk sommer i møte. Først skal han til Brasil-VM med Nederland. Deretter skal Manchester United gjenreises. Foto: Damien Meyer (Afp)
Louis van Gaal går en hektisk sommer i møte.

Først skal han til Brasil-VM med Nederland. Deretter skal Manchester United gjenreises.

62-åringen ble presentert som manager i Manchester United mandag. Engelskmennene skuffet stort sist sesong. Sjuendeplassen i Premier League var langt fra nok for den kravstore klubben. David Moyes fikk sparken før han hadde fullført én hel sesong på Old Trafford.

– Min ambisjon er å få dem tilbake på toppen slik de var i årene under (Sir Alex) Ferguson, sier van Gaal til RTL.

Fantastisk utfordring

Nederlenderen har skrevet treårig kontrakt med «Red Devils».

– De håper jeg kan klare det i min første sesong. Jeg klarte det i Spania (Barcelona) i min første sesong. Jeg tror jeg kan klare det i England også. Det er en vanskelig oppgave, men samtidig en fantastisk utfordring, sier van Gaal.

Han vil ikke bekrefte at han får et saftig overgangsbudsjett for å få fart på United.

– Jeg har ikke snakket med dem om penger, bare om hvilke spillere jeg kan tenke meg og hvem som kan komme til å forsvinne. Jeg har aldri vært en som er opphengt i overgangssummer. Det overlater jeg til klubbene å forhandle om. Jeg vil bare vite hva som er mulig å få til, sier Uniteds nye manager. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere