*Nettavisen* Sport.

- Jeg har ikke ord

Foto: Reuters/Scanpix

Liverpoolsupporterne i sjettedivisjonslaget som sjokkerer i FA-cupen, gleder seg til fjerde runde.

Havant & Waterlooville slo Swansea - topplaget i tredjedivisjon - ut av cupen med 4-2-seieren onsdag kveld.

- Det er en utrolig følelse! Jeg har ikke ord, sa lagets ferske manager Shaun Gale ifølge BBC etterpå. Gale er en av flere liverpoolsupportere i laget.

83 plasser under
- Spillerne mine var fantastiske og jeg er stolt av dem. Dette er det største øyeblikket i min fotballkarriere, både som spiller og manager, la han til.

Faktisk ledet laget fra Blue Square South Division hele 3-0 etter 37 minutters spill mot laget som ligger 83 plasser lenger opp i divisjonssystemet.

Swansea slo tilbake, men målvakten Kevin Scriven ga hjemmelaget en ny vitamininnsprøyting ved å redde straffesparket fra Leon Britton like før pause.

- Jeg tror det var vendepunktet i kampen, mente Gale.

- Blir ubeskrivelig
Liverpoolsupporteren Rocky Baptistes utligning i det 87. minutt av den første kampen sørget for at det i det hele tatt ble en omkamp. Nå gleder han seg enormt til helgen 26. og 27. januar, da fjerde runde skal spilles.

- Det kommer til å bli en ubeskrivelig følelse å reise til Liverpool og se Steven Gerrard og Fernando Torres og få spille på Anfield, jublet Baptiste.

Stemningen rundt Havant & Waterlooville oppsummeres godt i den korte meldingen øverst på klubbens nettsiden:

«Den enorme interessen for klubben for tiden gjør at nettsiden periodevis bryter sammen. Det kan være at kampoversikten, spillerpresentasjonene og kamprapportene av og til er utilgjengelig.»

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag