RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TILBAKE I UNITED: Etter utlånet til Cardiff er Wilfried Zaha tilbake i Manchester United for å spille seg inn på Louis van Gaals lag.
TILBAKE I UNITED: Etter utlånet til Cardiff er Wilfried Zaha tilbake i Manchester United for å spille seg inn på Louis van Gaals lag. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)

- Jeg har innsett at det er ting som må forbedres

Sist oppdatert:
United-talentet er glad for å få en ny start under Louis van Gaal.

Wilfried Zahas debutsesong for Manchester United ble definitivt en for glemmeboka.

Etter å ha blitt signert av Sir Alex Ferguson, ble det få sjanser under David Moyes, og det hele endte med at unggutten ble sendt på utlån til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff.

God erfaring
Nå er imidlertid Zaha tilbake i den røde delen av Manchester. Og han er klar for å gjøre inntrykk på klubbens nye manager, Louis van Gaal.

- Det er herlig å være tilbake i klubben. Stemningen er god, og alle jobber hardt for å være best mulig forberedt til den kommende sesongen, sier Zaha ifølge Sky Sports.

Han fikk altså noen måneder under Solskjærs vinger, og er fornøyd med erfaringene han fikk i den walisiske klubben.

- Å dra til Cardiff var en veldig positiv opplevelse for meg. Det ble en del spilletid, og jeg føler at oppholdet gjorde meg til en bedre spiller. I tillegg har det hjulpet meg å innse at det er ting i spillet mitt som må forbedres. Jeg er sikker på at det å være tilbake i United er det beste hvis jeg vil utvikle meg enda mer, forteller 21-åringen.

Blanke ark
I en stor tropp blir det tøff konkurranse for Zaha, som er klar på at han vil bruke de neste ukene til å imponere manager van Gaal.

- Jeg ser på dette som en ny mulighet med blanke ark. Nå vil jeg gjøre alt jeg kan for å imponere den nye sjefen og forhåpentligvis være en del av troppen hans.

Natt til torsdag møter de røde djevlene LA Galaxy til treningskamp på USA-touren, og Zaha er klar på at han gleder seg til å vise seg fram på banen.

- Jeg vil vise manageren hva jeg er i stand til. Det er noe jeg gleder meg veldig til, forteller Zaha.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere