RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har nok vinger

JOSE MOURINHO: Legger Pedro-ryktene på is.
JOSE MOURINHO: Legger Pedro-ryktene på is. Foto: Adam Davy (Pa Photos)
Chelsea-manageren legger Pedro Rodriguez-ryktene på is.

Til Sky Sports sier Chelsea-manager Jose Mourinho at mye skal til dersom Barcelona-vingen Pedro Rodriguez ankommer Stamford Bridge denne sommeren.

. Jeg har fem vinger, hvis jeg mister én så kan det hende jeg henter en erstatter, men akkurat nå har jeg det jeg trenger, sier portugiseren.

Spanjolen har slitt med spilletid i Barcelona denne sesongen. Kantspilleren har rett og slett kommet til kort i konkurranse med Lionel Messi og Neymar om spilletid. Det har ført til mye tid på benken og lite på gressmatta for 27-åringen.

Bytte av beite med Chelsea som ny arbeidsgiver skal ha vært løsningen på Pedros problem, men nå utelukker  «The Special One» noe kjøp av den spanske landslagspilleren.

- Jeg ser etter en forsvarspiller, slik at jeg kan få balansen jeg er ute etter, og etter det er laget vårt klart for alle slags utfordringer, legger Chelsea-sjefen til.

Det betyr ikke slutten på overgangssagaen rundt Pedro. Det meldes fra flere vinkler at spanjolen er nestemann på Manchester United-sjef Louis van Gaals ønskeliste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere