RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har rett til å være sint

Sist oppdatert:
Arsène Wenger forklarer hvorfor han kjeftet på journalistene.

Se Arsène Wengers forklaring i videovinduet øverst.

ARSENAL - BAYERN MÜNCHEN 1-3:

The Sun er ikke kjent som den mest pålitelige avisen i verden. Den konkurrerer nok heller ikke om andreplassen.

Mandag skrev tabloidavisen at Arsène Wenger og Arsenal forhandler om en kontraktsforlengelse. Dette avviste Wenger senere samme dag.

- Jeg har jobbet i England i 16 år og jeg fortjener litt mer kreditt enn falsk informasjon som bare er skapt for å ødelegge, sa Wenger.

Kort tid etterpå kjeftet han på en annen journalist, fra en annen avis, fordi vedkommende stilte spørsmål om Arsenals forrige kamp, som endte med tap 0-1 for Blackburn i FA-cupen.

Wenger mente at pressekonferansen mandag utelukkende skulle handle om tirsdagens Champions League-kamp mot Bayern München.

Les også: Norsk gave ga Arsenal håp

Se høydepunktene fra kampen her:

(Artikkelen fortsetter)

Tirsdag kveld satt han igjen på et podium foran pressen. Denne gang etter at den nevnte kampen mot Bayern München, på hjemmebane i London, hadde endte med tap 1-3.

- Sinnet mitt handlet ikke om meninger, men om informasjon. I mine øyne har dere (i pressen) to oppgaver. Den ene er å gi deres meninger og det andre er å informere folk. Når dere gir ut feil informasjon uten å sjekke med oss, blir jeg sint, for jeg føler at det er respektløst, sier Wenger.

Arsenal ryker mest sannsynlig ut av Champions League etter åttedelsfinalen mot Bayern München, som kun har sluppet inn sju baklengsmål på 22 kamper i tysk Bundesliga. I tillegg er Arsenal altså slått ut av FA-cupen og befinner seg på femteplass i Premier League.

Toni Kroos og Thomas Müller scoret henholdsvis 1-0 og 2-0 for Bayern, før Lukas Podolski reduserte til 1-2. Mario Mandzukic sørget for 3-1.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere