- Jeg har vært skeiv

Foto: MENAHEM KAHANA / Afp / Scanpix

Nå er Vegar Eggen Hedenstad rett igjen.

14.10.13 13:12

Vegar Eggen Hedenstad har slitt med å bli kvitt en belastningsskade i hofteregionen og har derfor ikke vært på banen for Freiburg denne sesongen.

Da det fysiske apparatet i bundesligaklubben ikke fant ut av skaden hans, ble han sendt til ekspert i München, noe som har gitt resultater.

- Hofta er bra igjen
Nå takker han spesialisten som har hjulpet ham tilbake i full trening.

Foto: Christof Koepsel / NTB Scanpix

- Hofta er bra nå. Jeg har trent for fullt med laget i litt over en uke, så behandlingen i München må ha fungert brukbart, sier Hedenstad til Nettavisen.

- Jeg har vært i München to ganger - begge gangene i to eller tre dager. Fyren er utdannet fysio og osteopat. Utrolig flink. Han fikk meg rett igjen. Jeg har vært skeiv, eller hatt en skjevhet i ryggen og bekkenet. Nå er det visst som det skal være.

Fredag fikk han også prøvd seg i en treningskamp for Freiburg, som sliter i bunnen av Bundesliga for øyeblikket.

- Jeg spilte 45 minutter i treningskampen på fredag, og det gikk bra, forteller Hedenstad.

Tror på spilletid
Nå tror han at det er gode muligheter for å få spilletid i Bundesliga også.

- Jeg tror sjansene for å spille seg inn på laget er ganske gode, og vi har mange kamper de neste månedene, så det kommer muligheter til å vise seg fram. Jeg trenger nok likevel tid før jeg er kampklar.

En svak innledning på årets sesong til tross, Hedenstad har troa på at Freiburg overlever på øverste nivå i Tyskland.

- Stemingen er fin. Vi har overhodet ikke gitt opp noe som helst, og vi blir bedre og bedre for hver trening og kamp. Jeg har på lik linje med de andre på laget troa på at det kommer til å løsne utover høsten og vinteren.

Inn og ut av laget
Elverumsgutten fikk rikelig med spilletid etter overgangen fra Stabæk i fjor sommer. Etter en litt tung vinter med lite spilletid, var han tilbake på banen i lagets to siste kamper forrige sesong.

Freiburg var svært nær ved å nå Champions League-playoff forrige sesong, men tapte den siste og avgjørende kampen hjemme mot Schalke 04.

Denne sesongen har det altså ikke gått like bra. Laget ligger nest sist i Bundesliga og har ennå til gode å vinne en kamp. Kanskje kan en frisk Vegar Eggen Hedenstad være med og endre på det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag