*Nettavisen* Sport.

- Jeg har vokst i Real Madrid

Cristiano Ronaldo mener han har blitt en bedre fotballspiller etter at han ankom Real Madrid i 2009. Jakten på klubbens 10. mesterligatriumf har motivert ham. Foto: Pierre-philippe Marcou (Afp)

Cristiano Ronaldo mener han har blitt en bedre fotballspiller etter at han ankom Real Madrid i 2009. Jakten på klubbens 10. mesterligatriumf har motivert ham.

24. mai møter Real Madrid byrival Atlético til kamp om mesterligatrofeet i Lisboa. Det betyr at de kongehvite kun er ett steg unna sin tiende triumf i turneringen. Den såkalte «La Decima».

– Jeg har vunnet mesterligaen med Manchester United, og nå er jeg inne i min femte sesong i Real Madrid. Jeg har alltid drømt om å vinne turneringen med denne klubben, sier Ronaldo.

Portugiseren forteller at nettopp jakten på mesterligatriumfen har gjort ham til en bedre fotballspiller.

– Fra den første dagen jeg kom hit har jeg kjent et positivt press om at vi skal vinne mesterligaen. Presset er en del av fotballen og det å spille for Real Madrid. Det gjør meg til en bedre spiller, forteller 29-åringen.

– Vi er vant med at vi alltid er favoritter til å vinne.

Ronaldo har slitt med en skade i leggen den siste tiden og har ikke vært å se for Real Madrid i spansk 1. divisjon, hvor de ikke lenger har sjans til å ta gull. Torsdag trente han likevel med laget, noe som tyder på at stjernespilleren er i ferd med å komme seg tilbake. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.