*Nettavisen* Sport.

- Jeg hater å se på tabellen

Foto: Ap/Scanpix

Frank Lampard trives ikke utenfor topp fire i Premier League.

02.01.12 19:18

WOLVERHAMPTON - CHELSEA 1-2

Chelsea hadde litt å revansjere etter at London-laget gikk på en skikkelig smell og 1-3-tap for Aston Villa på nyttårsaften.

Det er imidlertid sjelden man får noe gratis på Molineaux, og det fikk også Chelsea erfare mandag, selv om det gikk bra til slutt.

Ramires så lenge ut til å bli matchvinner, men minutter før slutt dukket Stephan Ward opp og banket inn utligningen.

Frank Lampard ble den store helten da han satte inn seiersmålet i det 90. minutt.

- Det var en stor seier for oss. Alle vet at vi har vært gjennom en tøff periode, men besluttsomheten skinte gjennom, og jeg synes vi fortjente det, sier Lampard ifølge BBC.

Midtbanespilleren var spesielt fornøyd med måten Chelsea reiste seg på etter å ha fått 1-1 i fleisen. Nå vil han tilbake til toppen av tabellen.

- Karakteren vi viser når vi slår tilbake igjen er hva Chelsea handler om. Jeg hater å se på tabellen og se at vi ikke kjemper om en topplassering. Det er dit vi vil, sier Lampard videre.

Chelsea levde farlig
Det var Chelsea som startet kampen best, og Fernando Torres gjorde sitt ytterste for å servere lagkameratene alene med Wolves-keeper Wayne Hennessey. Verken Juan Mata eller Frank Lampard klarte imidlertid å få til gode nok avslutninger til å overliste waliseren.

Wolves var underlegne i banespillet, men yppet seg stadig på dødballer. Nærmest var Roger Johnson, som headet ballen i stolpen.

Stephen Ward var også nære ved å sende hjemmelaget i ledelsen, men klarte ikke å styre headingen på mål.

Til tross for gode sjanser til begge lag, sto det 0-0 ved pause på Molineaux.

Feiret med Villas-Boas
I andre omgang løsnet det endelig for Chelsea. En corner fra Juan Mata ble stusset bak i feltet av John Terry. Ramires vant duellen med Ward og fikk tuppet ballen i krysset til enorm jubel fra bortelagets spillere og fans.

Nær samtlige av Chelseas spillere feiret med å løpe bort til benken og juble sammen med den hardt pressede manageren Andre Villas-Boas.

Mange har nemlig begynt å stille spørsmål om portugiseren har «mistet garderoben» etter fire strake kamper uten seier.

Under scoringsfeiringen så det i alle fall ut til at Chelsea-spillerne fortsatt har tillit til sjefen sin.

Lampard avgjorde
Det så ut til å gå mot en etterlengtet trepoenger for Chelsea, men etter 84 minutter dukket Stephen Ward opp og gjorde opp for seg etter den tapte duellen i forkant av 0-1-målet.

Frank Lampard, som var blant syndebukkene i 1-3-tapet for Aston Villa da han nærmest ga bort det siste målet etter en forferdelig tversoverpasning, var imidlertid lysten på revansje.

Midtbanespilleren dukket opp foran mål og bredsidet inn seiersmålet i det 90. minutt etter innlegg fra Ashley Cole.

Så kan det diskuteres om den engelske landslagsspilleren burde vært utvist i første omgang. Lampard plantet knottene i leggen på Adam Hammill, men slapp unna med gult kort.

Wolverhampton står nå uten seier på sine seks siste kamper og ligger bare to poeng over streken.

I neste serierunde venter Tottenham på White Hart Lane og det blir neppe mye enklere å få med seg tre poeng derfra for Mick McCartys menn.

Chelsea møter Citys overmenn fra Sunderland i sin neste kamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.