RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

- Jeg hørte noe i pausen

Sist oppdatert:
Se hva Magne Hoseth ikke fikk med seg.

MOLDE - BRANN 2-0:

MOLDE (Nettavisen): Allerede etter 14 minutter skjedde situasjonen som endret kampbildet på Aker stadion. Jo Inge Berget satte fart mot Brann-midtstopper Daniel Mojsov, og sistnevnte svarte med å felle Molde-angriperen. Det var Mojsovs andre gule kort på elleve minutter, noe som selvfølgelig førte til utvisning for makedoneren.

Det fikk ikke Magne Hoseth med seg.

- Jeg visste ikke at det var utvisning før jeg kom i garderoben etter kampen. Jeg hørte noe i pausen om at vi spilte mot ti mann, men jeg tenkte at vi også spilte med ti mann og én keeper, sier Magne Hoseth til Nettavisen.

- Var du så gåen at du ikke fikk det med deg?

Ikke etter 13 minutter, håper jeg! Jeg er ikke så dårlig trent. Det var Jo Inge Berget som sa det til meg i garderoben etter kampen at vi hadde spilt mot ti mann i 75 minutter, fortsetter Hoseth til Nettavisen.

LES OGSÅ: Branns bortemareritt fortsetter

- Feil og strengt
Brann-trener Rune Skarsfjord var ikke enig med dommer Svein-Erik Edvartsens avgjørelse, men innrømmer at midtstopperen har litt å lære.

- Jeg synes det så strengt ut fra benken. Jeg så det på TV, og jeg synes egentlig de tar feil på det andre gule kortet. Daniel Mojsov har skuldrene foran i duellen. Det kan være et frispark, men å gi det andre gule kortet der synes jeg både er feil og veldig strengt, forteller Rune Skarsfjord til Nettavisen, og utdyper:

- I 19 av 20 tilfeller blir det ikke rødt kort. Men feilen vi gjør taktisk er større enn dommerens feil. Mojsov må nok tilpasse og justere seg litt, for han er en tøff spiller. Han må ta de riktige taktiske valgene for å slippe å komme i slike posisjoner, og det er det min jobb å gjøre noe med, avslutter Rune Skarsfjord til Nettavisen.

Daniel Mojsov selv var også uenig med dommer Edvartsen.

- Det var ikke rødt kort. Det siste gulet kortet er feil. To frispark, to gule kort, sier Daniel Mojsov oppgitt til Nettavisen.

- Det sier alt
Molde-manager Ole Gunnar Solskjær var ikke overrasket over at Magne Hoseth ikke fikk med seg det røde kortet.

- Det sier alt om Magne. Det kan bare være et gimmick. Hvem vet?, sier han retorisk til Nettavisen, og utdyper:

- Han har hatt sitt og stri med, og han er utrolig glad for å være tilbake på banen. Han fokuserer på det han skal gjøre, og han er veldig, veldig god i dag, sier Ole Gunnar Solskjær til Nettavisen.

Ny duo
Fredrik Gulbrandsen fikk sin debut for Molde i Tippeligaen etter overgangen fra Lillestrøm tidligere i sommer, og spilte på topp med Jo Inge Berget. Det var en suksessoppskrift for Molde.

- Tre poeng er veldig, veldig viktig i den posisjonen vi er i, så det var godt for alle sammen. Kampen blir preget av utvisningen. Vi ser at vi blir farlige med bevegelsene til Fredrik Gulbrandsen og Jo Inge Berget, og du ser at han stopperen (Daniel Mojsov, red.anm.) får gule kort etter situasjoner med dem., forklarer Solskjær til Nettavisen.

Jo Inge Bergets scoring etter 32 minutter var viktig for Molde, ifølge kristiansunderen.

- Det er godt å få det første målet før pause, og da fikk vi justert litt i garderoben, slik at vi fikk flyttet spillet ut på kanten i stedet for å spille trangt inne i midten, avslutter Ole Gunnar Solskjær til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere