- Jeg jobber ræva av meg, men får ikke ballen

OPPGITT: Marcus Pedersen er ikke fornøyd med alt i Brann.

OPPGITT: Marcus Pedersen er ikke fornøyd med alt i Brann. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Marcus Pedersen med kritikk mot lagkameratene i Brann.

Da Marcus Pedersen (24) signerte for Brann i overgangsvinduets siste timer, ble det stilt store forventninger til storsigneringen. Etter seks kamper fra start, står han med ett kremmerhus mot Rosenborg og en bakromsscoring mot gamleklubben Strømsgodset.

Utenom det, har 24-åringen stort sett vært usynlig.

- Med tanke på hvor få sjanser jeg har fått, synes jeg at jeg har gjort det greit. Jeg tror jeg kun har bommet på én sjanse. Jeg jobber ræva av meg for å gjøre det beste ut av det, men jeg vil helst score flere mål, oppsummerer Pedersen til Bergensavisen.

Forstår frustrasjonen
På gårsdagens trening ble troppen delt i to. De offensive lagdelene terpet offensiv samhandling mot en enslig tredjekeeper Ådne Nissestad.

- Vi må få Marcus mer med i spillet. Han er veldig sterk med ballen i og rundt motstanderens 16-meter, og der har vi ikke helt lyktes med å få han involvert ennå, så jeg forstår hans frustrasjon. Derfor trente vi på nettopp dette på dagens trening, forteller Norling.

- Er dette noe nytt dere har begynt med?

- Litt nytt er det vel. Dette gjør vi spesielt med tanke på kampen på søndag, for da blir dette viktig. Vi må blir tydeligere i spillet på den siste tredjedelen, sier Norling.

Trives med presset
Pedersen tror ikke det er spillestilen til Brann som gjør at verken han eller spisskollega Jakob Orlov får mye ballkontakt, men han tror det mer er et resultat av at Brann er et lag som sliter i bunnen.

–Før jeg signerte med Brann, så jeg hjemmekamp mot Aalesund. Da kom de til 15 innlegg eller noe sånt, men det har vi ikke klart siden, sukker Pedersen.

- Kjenner du presset nå?

- Som spiss er det alltid press, men jeg trives med det.

Les flere nyheter fra Bergensavisen


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.