Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg jubler mot United

Carlos Tevez har forandret mening. Den lille argentineren vil juble i framtidige Manchester-derbyer.

Mandag kveld puttet Carlos Tévez sitt første City-mål og vant kampen 3-1 mot sine tidligere lagkamerater i West Ham. Etter scoringen holdt Tevez seg helt rolig, i respekt for sine tidligere supportere og arbeidsgiver.

- Jeg hadde bestemt meg for ikke å feire scoringene, i respekt for West Ham. Det var min første klubb i England, og en del av meg vil alltid være Hammer, uttalte Tevez til Daily Mail onsdag.

- Den profesjonelle delen av meg var veldig fornøyd etter min første City-scoring på eget gress, men personlig ville jeg foretrukket å slå en annen klubb, innrømmet spissen.

Hvis Carlos Tévez hadde scoret i det dramatiske Manchester-derbyet på Old Trafford 20. september, ville han sannsynligvis utelatt scoringsdansen. Men den tidligere United-yndlingen har lite til overs for mottakelse han fikk på Drømmenes Teater, og den kalde velkomsten har fått 25-åringen på andre tanker.

- I derbyet mot United hadde jeg bestemt meg for ikke å feire våre mål, men etter den dårlige mottakelsen jeg fikk fra publikum den dagen, har jeg skiftet mening. Hvis jeg scorer i neste derby, vil jeg garantert feire det, sa en skuffet Carlos Tévez.

Den feiringen blir det lenge til både Tevez og supporterne får oppleve. Først om et drøyt halvår står et nytt slag om Manchester, når United er gjester på City of Manchester Stadium 17. april 2010.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene