RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tommy Ellingsen

- Jeg kaller ham «Gribben fra Madrid»

Sist oppdatert:
Veton Berisha hylles etter sitt første tippeligamål.

VIKING - AALESUND 1-0:

STAVANGER (Nettavisen): Veton Berisha spilte søndag kveld sin syvende Viking-kamp i Tippeligaen, og scoret sitt aller første mål. Etter kampen strålte unggutten.

- Det var deilig å få scoret mitt første mål, sier Veton Berisha til Nettavisen, som også kunne blitt tomålsscorer. Unggutten fikk stå helt alene i feltet, men en feberredning fra Sten Grytebust hindret kveldens andre Berisha-mål.

- Jeg fikk ikke vendt meg skikkelig, men jeg burde ha satt den, forteller lillebror Berisha.

- Jeg har hatt mange sjanser tidligere der jeg burde ha scoret, så å få dette målet var en stor lettelse, forteller 17-åringen.

- Gribben fra Madrid
Viking-trener Åge Hareide var selvsagt svært fornøyd med unggutten etter kampen.

- Dette var veldig kjekt for Veton. Han har jobbet hardt og fortjener dette, sier Åge Hareide til Nettavisen, og utdyper skrytet:

- At vi blir bedre i andre omgang i dag, skyldes mye Veton Berisha. Han er en aggressiv spiller og jobber hardt, og er et stressmoment for backene, forteller Viking-treneren.

Og avslører samtidig lillebror Berishas ukjente kallenavn.

- Jeg pleier å kalle ham «Gribben fra Madrid», sier Hareide.

Spilleren kallenavnet stammer fra, er den tidligere Real Madrid-spilleren Emilio Butragueño, som også har flere landskamper for det spanske landslaget.

- Jeg synes Veton ligner på ham i spillestil, måten han flytter seg i boks, og hvordan ballen ofte faller ned til han. Det er spennende, sier 57-åringen.

- Takker for sjansene
Veton Berisha har tidligere i sesongen startet tre tippeligakamper, men i søndagens kamp startet han på benken. Han vil ikke kreve startplass etter det gode innhoppet.

- Jeg forventer ikke flere sjanser fra start, forteller U17-landslagspilleren til Nettavisen.

- Jeg takker for de sjansene jeg får og da gjør jeg så godt jeg kan og fokuserer på arbeidsoppgavene mine, avslutter Berisha.

Viking-trener Åge Hareide har tidligere fortalt at Berisha er Vikings eneste bakromsspiss. Viking jakter for øyeblikket en ny spiss og flere spillere er nevnt i sammenheng. Blant annet Teemu Pukki, George Akpaibo og Isaac Loute som for tiden er på prøvespill i Viking.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere