*Nettavisen* Sport.

- Jeg kan ikke gjøre alt på egenhånd

Foto: (foto: scanpix)

Michael Owen har bare spilt for Newcastle i knappe to uker - men er allerede frustrert.

12.09.05 13:53

Den engelske landslagsspissen maktet ikke å score i debuten på St. James Park lørdag. Owens debut i sort og hvitt endte med skuffende 1-1 hjemme mot Fulham.

Den tidligere Real Madrid-spissen har allerede rukket å bli frustrert i sin nye klubb. Owen etterlyser bedre spill av sine lagkamerater.

- Kan ikke gjøre alt alene
- Jeg kan ikke gjøre alt på egenhånd. Spissene er alltid avhendig av sine lagkamerater. Spiller ikke hele laget godt, sliter spissene også, sier Michael Owen, ifølge SkySports.

Han innrømmer at lørdagens debut ikke svarte til forventingene.

- Jeg ønsket å vise meg fra min beste side på lørdag, men det klarte jeg ikke på grunn av flere årsaker. Noe av det viktigste i fotball er selvtillit. Men når vi hadde kun ett poeng på våre fire første kamper foran Fulham-kampen, kan du ikke forvente at alle spillerne stråler, påpeker Owen.

- En tung uke
Og sier at han har hatt bedre tider på fotballbanen enn forrige uke.

- Det har ikke vært min beste uke. Jeg tapte med England og spilte uavgjort med Newcastle. Men dette vil bedre seg. Jeg forventer mye av meg selv, og tror alle i Newcastle ønsker at jeg skal score. Det er den rette innstillingen, mener Owen.

Graeme Souness har ledet Newcastle til en svært dårlig start i årets Premier League-sesong. Den storsatsende klubben ligger etter fem serierunder på nest sisteplass - og står fremdeles uten seier i serien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag