RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg kan ikke jobbe uten lojalitet

(Reuters/Scanpix)
Jose Mourinho antyder for første gang at han ikke med egne øyne så Frank Rijkaard gå inn i dommergarderoben til Anders Frisk.

Hvorvidt Rijkaard var i Frisks garderobe eller ikke i pausen mellom Barcelona og Chelsea, har skapt store overskrifter i verdenspressen de siste ukene. Kritikken fra Mourinho i etterkant førte med seg drapstrusler mot Frisk, og den svenske dommeren har på grunn av det trukket seg fra all dømming videre.

Nå antyder Mourinho at han ikke med selvsyn så Rijkaard gå inn i garderoben.

- Hvis noe skjer på fotballarenaen, og jeg ikke så det, men noen i staben min forteller meg det, så er det sant. Jeg kan ikke arbeide uten lojalitet. Jeg er nødt til å stole på folkene mine, sa han på en pressekonferanse i Tel Aviv mandag, ifølge BBC.

Uefa har tiltalt Chelsea, Mourinho, assistentmanager Steve Clarke og sikkerhetsoffiser Les Miles i kjølvannet av kampen.

- Fordi jeg er lojal mot folkene mine, fordi jeg tror på hva de sier til meg, er jeg involvert i noe jeg ikke ønsker. Men jeg kan ikke løpe vekk fra det, fordi jeg alltid stoler på de jeg har rundt meg, sa Mourinho.

Han er i Tel Aviv for å promotere fred i regionen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere