RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg kom ikke overens med van Gaal


PASSET IKKE: Manchester United-manager Louis van Gaal blir trukket frem som en av grunnene til at Angel Di Maria ønsket å forlate Old Trafford.
PASSET IKKE: Manchester United-manager Louis van Gaal blir trukket frem som en av grunnene til at Angel Di Maria ønsket å forlate Old Trafford. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Ángel di María forteller om overgangen fra Manchester United til PSG.

Den argentinske midtbanejuvelen ankom Old Trafford for drøyt 600 millioner kroner sist sommer. Etter en sesong som startet bra og siden ble omtåket av skader, dårlige prestasjoner og et innbrudd i hjemmet byttet familien Di María Manchester til fordel for Paris.

Nå forteller hovedpersonen selv at også dynamikken med hovedtrener Louis van Gaal ødela for tilværelsen i England:

- Jeg kom ikke veldig godt overens med treneren, så jeg tror avgjørelsen om å dra til Paris var den beste løsningen, forteller Di María til den franske avisen Le Parisien.

I mars uttalte den nederlandske treneren at det kom til å ta tid for Di María å tilpasse seg sin nye hverdag i den engelske toppdivisjonen.

- I Nederland, Tyskland og Spania hadde jeg den samme opplevelsen. Vi må gi spillerne tid. Dette går ikke for bare Di María, men for alle spillerne, sa van Gaal til Daily Mail den gang.

- Det generelle svaret er ett år, men her kan vi ikke gi generelle svar. Ett år er lett å si, men jeg kan jo ikke bevise det. Dette er ikke noe vi har vitenskapelig bevist, fortalte van Gaal som ikke vil få svar på om teorien hadde fungert med Di María.

Innbrudd

Di María fortalte også at innbruddet i familiens hjem i februar var veldig påvirkende på avgjørelsen om å dra til den franske hovedstaden.

- Det var ikke fornuftig å bli etter innbruddet. Familien var ikke fornøyd og min datter led, så det var viktig for oss å dra, forteller argentineren.

- Vi var ikke lykkelige. I begynnelsen var det litt bra, men så ble ting komplisert. Livet i England var litt tøft, og det er ikke lett for en sør-amerikaner. Noen klarer å vende seg til det, men for andre er det vanskelig, mener Di María.

Ingen Champions League

Di María ankom Manchester United etter å ha vunnet Champions League med Real Madrid. I finalen ble han også utnevnt til kampens beste spiller. Argentineren fortalte Le Parisien at han syns det var vanskelig å ikke være med i turneringen han hadde vunnet året før.

- Jeg spilte ikke så mye i fjor og det var vanskelig å se Champions League på TV med tanke på at jeg vant året før med Real Madrid. Sist sesong var vanskelig for meg.

Di María og PSG spiller tirsdag kveld deres første i årets Champions League. På besøk kommer Åge Hareides Malmö.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere