RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim Hales / AP

- Jeg kommer aldri til å trekke meg

Sist oppdatert:
Chelsea-manageren med klar tale.

Andre Villas-Boas har hatt en vanskelig start på sin trenerkarriere i Chelsea.

Etter 26 serierunder ligger Chelsea på en foreløpig femteplass, noe som ikke er godt nok skal vi tro eier Roman Abramovichs historie i å sparke managere.

- Slutter ikke
Nå har portugiseren gjort det klart at skal Chelsea ha ny manager må Abramovich nok en gang sparke en sittende manager på Stamford Bridge.

Villas-Boas insisterer på at han aldri kommer til å trekke seg fra jobben, uansett om Chelsea vil gå tomhendte hjem etter sesongen.

- Jeg trekker meg aldri, jeg gir aldri opp. Det er ikke en del av min opplæring, sier Villas-Boas ifølge TeamTalk.com.

Portugiseren vil ikke si noe om han er enig i at han fortjener å få sparken.

- Det må dere spørre eieren om. Det er bare han som kan si om det er riktig å fortsette eller ikke, sier Chelsea-manageren.

- Vi har underprestert
Villas-Boas forstår derimot at det forventes mer av laget hans.

- Det å ikke vinne trofeer for en så stor klubb som Chelsea er ikke godt nok. Det er noe vi ikke kan akseptere, så vi i støtteapparatet må ta ansvar for det, sier han.

- Vi har ikke fått de resultatene vi burde ha klart med den troppen vi har. Under normale omstendigheter hadde vi vært forbi noen av de lagene som ligger foran oss. Vi har underprestert, innrømmer Chelsea-manageren.

Chelsea kjemper mot Arsenal, Newcastle og Liverpool i kampen om den viktige fjerdeplassen i Premier League. Lørdag har de muligheten til å sikre seg tre viktige poeng da de møter West Bromwich borte kl 16.

Kampen kan du følge live her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere