RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SLO TILBAKE: Etter en tøff tid på fotballbanen for Aaron Ramsey, slo waliseren tilbake med en fantastisk foregående sesong for Arsenal.
SLO TILBAKE: Etter en tøff tid på fotballbanen for Aaron Ramsey, slo waliseren tilbake med en fantastisk foregående sesong for Arsenal. (All Over Press)

- Jeg kunne ikke la ham spille på hjemmebane

Dette Arsène Wenger-rådet sørget for Aaron Ramseys drømmesesong.

2012/13-sesongen ble av det tøffe slaget for Arsenals Aaron Ramsey.

Etter benbruddet mot Stoke i februar 2010, var waliseren endelig tilbake på banen, men dårlig form og det at han måtte spille i mange uvante posisjoner, resulterte i svake prestasjoner.

Deler av Arsenal-fansen vendte seg mot unggutten, som opplevde å få piping og ukvemsord mot seg ved ved flere anledninger.

Nå forteller manager Arsène Wenger hvordan han hjalp Ramsey til å komme seg igjennom den tøffe tiden.

- Det er ikke noen tvil om at han hadde en vanskelig periode, og jeg bestemte meg for at jeg ikke kunne la ham spille mer på Emirates Stadium. Vi satt oss ned og pratet, og jeg fortalte at publikum ikke mislikte ham, men at de ikke likte spillet hans på den tiden. Og at det var opp til Aaron selv å gjøre noe med det, sier Wenger ifølge Arsenal.com.

Ramsey tok til seg ordene, og ifølge Wenger var det ikke de store forandringene som ble foreslått.

- Han måtte rett og slett spille fotball på en enklere måte. Når man går igjennom en tøff periode, er det viktigste å fokusere på de helt grunnleggende tingene. Først når de sitter, og selvtilliten begynner å komme tilbake, kommer man inn i en sone hvor alt blir lettere og man kan prøve på vanskeligere ting, fortsetter Arsenal-manageren.

Sesongen som fulgte ble, bortsett fra et skaedavbrekk, meget suksessfulll for 24-åringen.

Midtbanespilleren serverte mål og målgivende i stor stil, og rundet av med å avgjøre FA-cupfinalen mot Hull.

- Aaron er en intelligent mann, og han lyttet på meg og innså at han måtte forandre på ting. Det er hvorfor han kom tilbake, avslutter Wenger. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere