RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg kunne laget en film av alle sparkene han ga oss

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Tito Vilanova går hardt ut mot Real Madrid-stjerne.

Real Madrid-stopperen Pepe gikk hardt ut mot Barcelonas spillere etter søndagens El Clasico på Camp Nou og anklaget katalanerne for filming.

Tito Vilanova var imidlertid kjapt ute og svarte på portugiserens anklager på pressekonferansen etter kampen som endte 2-2 etter to mål hver av Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

-Kunne laget Pepe-film
Pepe har hatt sin andel utvisninger og nedsparkinger gjennom karrieren. Vilanova mener Real-stopperen er altfor hardhendt ute på banen.

- Hvis han sier at vi var teatralske, er alt jeg har å si at man kunne laget en film av alle sparkene Pepe ga oss i kveld, sa Vilanova på pressekonferansen.

44-åringen lot også José Mourinho få gjennomgå og likte ikke måten portugiseren gikk ut og kritiserte dommeren under og etter kampen.

- Etter alt dette snakket om ikke å nevne dommeren, gjør han det likevel. Hvis vi først skal snakke om dommere, må vi snakke om hver avgjørelse - ikke bare de som interesserer Mourinho. Andres Inieste skulle hatt frispark før deres andre mål, mener Vilanova.

- God forhold til Mourinho
Han er imidlertid klar på at forholdet til Mourinho er bedre nå enn det var før.

- Mourinho sa til meg at det var en bra kamp. Vi har et godt forhold, vi hilser alltid på hverandre nå. Da jeg var assistent, hilste han ikke på meg.

Sergio Busquets setter pris på at det var et El Clasico hvor fotballprestasjonene havnet i fokus og håper det vil fortsette i framtiden.

- Vi prøver alltid å opptre sportslig. Det som har skjedd i fortiden er ikke bra for noen, og alle vet det, sier Barcelona-spilleren til Canal+.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere