RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nesvold, Jon Olav (SCANPIX)

- Jeg løy om alt

Sist oppdatert:
Erik Mykland innrømmer at han var i en farlig karusell da han brukte kokain.

Erik Mykland avslører at livet ikke bare har vært en dans på roser etter at han la opp som fotballspiller i 2004.

Midtbaneeleganten forteller i et intervju med magasinet =Oslo at han løy om alt i perioden han misbrukte kokain.

- Det var en forbanna flukt, alt sammen. Både fra virkeligheten og fra meg selv. Den gangen løy jeg om alt. Til og med om jeg hadde nøkkelost eller gulost på brødskiva. Da kommer man inn i en farlig karusell, sier Mykland til =Oslo.

Mykland spilte 78 kamper for det norske landslaget og la opp som fotballspiller i 2004, men gjorde senere comeback for Start i 2008.

Samme år måtte han også møte i Oslo tingrett, siktet for kokainkjøp. Han fortalte at han først prøvde stoffet i mars 2006, men at han sluttet i august samme år. Midtbanestjernen ble dømt til samfunnsstraff, men synes straffen han fikk av media var det verste.

- Straffen jeg fikk av media var verre. Hadde jeg vært alene, ville det ikke vært så ille, men de som står deg nærmest hadde det ikke særlig godt. Jeg har jo aldri hatt noe forhold til den fyren som står på førstesiden. Mulig jeg mangler et kromosom i hjernen som gjør at jeg skyfler det vekk, sier han.

40-åringen mener nemlig at ikke alt som ble skrevet i mediene hadde sannhet i seg.

- En del av det var jo sant, at jeg tok det litt på hælen med det meste som hadde med kosthold, øl og sånne ting. Men det så jo ut som jeg var en versting da det kom på trykk, sier Myggen.

Erik Mykland er kjent som en av en av de aller mest fremtredende spillerne for Drillos på 90-tallet og deltok i VM i 1994 og 1998, i tillegg til EM i 2000.

Han har spilt klubbfotball for Bryne, Start, Utrecht, Linz, Panathinaikos, 1860 München, FC København og Start.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere