*Nettavisen* Sport.

- Jeg må le!

Foto: Lise Åserud / Scanpix

Sparta slo Fredrikstad 3-2 i søndagens treningskamp i Østfoldhallen.

20.03.06 07:26

SPARTA - FREDRIKSTAD 3-2: - Jeg kan ikke gjøre annet enn å le. Sparta scoret jo på alt de hadde, forteller en oppgitt Trond Erik Bertelsen til TV 2 Nettavisen etter kampslutt.

- Høye på pæra
For Fredrikstad var det beste laget i søndagens kamp. Sparta hadde nok med å forsvare seg, men var altså dødelig effektive på de få sjansene de fikk.

- Det er rimelig bittert å tape mot en Østfold-rival, og spesielt når så mange av Sparta-spillerne tidligere har spilt i FFK. Det er nok fare for at de blir litt høye på pæra nå, sier Bertelsen.

Den unge venstrebacken mener at FFK til tider lekte med den nyopprykkede Sarpe-klubben.

- Det sviktet i siste øyeblikk hele tiden. I tillegg la jo Sparta seg med elleve mann i forsvar, og det var vanskelig å bryte igjennom, sier han.

- På rett vei
Målvakt Rino Hansen sto en praktkamp i mål for Sparta. Den tidligere FFK-keeperen var et eneste stort smil etter å ha slått gamle lagkamerater.

- Kjempemorsomt å slå gamleklubben. Vi bestemte oss for å ligge lavt og satse på kontringer, og det lyktes vi abslolutt med, sier han.

Nå gleder han seg til seriestarten i 1. divisjon.

- Spillemessig er vi på rett vei. Etter to uker på La Manga, er vi nok klare for å bite godt fra oss i serien, mener veteranen.

Kvisvik fornøyd med samarbeid
FFKs Raymond Kvisvik var en slagen mann etter tapet.

- Bittert å tape for Sparta, Raymond?

- Det er alltid bittert å tape, og vi burde helt klart slått dette laget. Men det verste er at vi slipper inn altfor enkle mål, i tillegg til at vi sliter med å score på sjansene selv, sier han.

- Synes du samarbeidet med Trond Erik Bertelsen på venstresiden begynner å fungere?

- Ja, det begynner å sitte nå. Men selv trenger jeg omtrent to kamper til før jeg er i skikkelig kampform. Uansett, det er greit å ikke lenger ha Erlend Hanstveit (Branns venstreback, red. anm.) å forholde meg til lenger, fleiper venstrevingen.

FFKs mål ble scoret av Tarik Elyounoussi og Simen Brenne. Spartas mål ble satt inn av Ole-Jørgen Halvorsen, Bjørnar Johannessen (straffe) og Berat Jusufi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.