Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg måtte forlate Arsenal

Foto: PA Photos/Scanpix
Nasri mener at Arsenal ikke lenger kan konkurrere i toppen av Premier League.

Franskmannen mener at søndagens ydmykende 8-2 tap for Manchester United viste at han forlot klubben på riktig tidspunkt.

Nå langer Nasri ut mot styret i Arsenal.

Kritiserer Arsenals overgangspolitikk
Han mener at klubbens overgangspolitikk har ødelagt Arsenals sjanser i å kjempe om ligagullet.

- Arsenal har ikke de samme midlene som City. De klarer ikke å skaffe seg de beste overgangsavtalene. De er heller tvunget til å selge sine beste spillere og satse på de unge, sier Nasri ifølge Daily Mail.

Nasri er full av lovord om sin nye klubb og insisterer på at Manchester City var førstevalget til tross for interesse fra Manchester-rival, United.

Ønsker trofeer
- Jeg følte meg sterkt ønsket i City. Både manageren, direktøren og styrelederen ga utrykk for at de ville ha meg. Jeg følte meg velkommen, sier Nasri.

Og utdyper:

- Jeg kommer til å trene med gode spillere hver eneste dag. Nivået i Arsenal var bra, men her er det enda bedre. I kampdelen på trening trener jeg med 22 spillere som holder et veldig høyt nivå. Det er det få klubber som kan matche.

Nasri har ikke vunnet et stort trofé enda, men nå som han er på plass i Manchester City ser han for seg at drømmene hans kan bli til virkelighet.

- Man spiller fotball fordi man liker det, men først og fremst for å vinne. Jeg drømmer fortsatt om å vinne trofeer, ligatittelen eller Champions League, akkurat som da jeg var liten, sier Nasri.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!