RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg måtte tenke på karrieren min

Fernando Torres
Fernando Torres Foto: AP Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Fernando Torres om hvorfor han forlot Liverpool.

Da Fernando Torres forlot Liverpool til fordel for Chelsea, ble mange Liverpool-hjerter knust. Torres var en stor favoritt på the Kop og derfor var det ekstra tungt å svelge da han valgte å gå til rivalen Chelsea. Spanjolen mener det var noe han var nødt til å gjøre.

- Jeg hadde ikke tid til å vente på Liverpool. De virker som de har store ambisjoner, og de gjør det rette for å komme tilbake til toppen, men det kommer til å ta tid, uttalte spissen fredag ettermiddag ifølge Sky Sports .

Mange har kalt Fernando Torres for en forræder eller Judas etter overgangen. Det er noe spissen ikke kjenner seg igjen i.

- Å kalle meg en forræder gir ingen mening. Jeg spilte tre meget gode sesonger i Liverpool, scoret mange mål og de satt igjen med mye penger da jeg forlot dem. Men jeg må tenke på karrieren min og dette er et steg fremover, forklarer spanjolen.

- Kysset aldri merket
Fernando Torres avslørte at han ville reise så fort han fikk høre at Chelsea og Liverpool var i samtaler. Når det gjelder lojaliteten og båndene til Liverpool, var spissen brutalt ærlig.

- Jeg kysset aldri Liverpool-merket. Jeg ser folk gjør det etter en uke i klubben, men romantikken i fotballen har forsvunnet. Spillere kommer og går. Noen liker å kysse merket, jeg vil bare score mål, gjøre jobben min og oppnå de målene laget har, sa Torres ifølge The Guardian .

Spanjolen vil likevel ikke si noe vondt om Liverpool.

- Jeg kommer aldri til å si noe vondt om klubben, eller byen. Jeg forstår at de vil være sinte og ikke vil forstå min avgjørelse, men jeg er sikker på at jeg i løpet av de neste dager og uker vil forklare alle årsakene til det.

Vil ikke feire mål
Carlo Ancelotti uttalte at det ikke er sikkert om Torres vil starte mot sin gamle klubb på søndag. Skulle spanjolen score, er han dog sikker på at han ikke vil provosere Liverpool-fansen.

- Jeg kommer nok ikke til å feire hvis jeg scorer. Jeg har veldig stor respekt for Liverpool-fansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere