RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg mistet hodet

Foto: AFP/Scanpix
Gennaro Gattuso ber om unnskyldning for angrepet på Joe Jordan.

Etter tirsdagens dramatiske mesterligaoppgjør mellom AC Milan og Tottenham på San San Siro gikk det en smule varmt for hissigproppen Gennaro Ivan Gattuso.

Den tidligere Glasgow Rangers-spilleren så rødt og skallet til Tottenhams assistenttrener Joe Jordan. Etter kampen innrømmet italieneren at han mistet hodet.

- Jordan var etter meg i hele andre omgang, men jeg burde aldri gjort det jeg gjorde. Det kan ikke rettferdiggjøres. Jeg mistet hodet totalt og tar på meg alt ansvar for måten jeg handlet på. Jeg ønsker ikke å si hva vi kranglet om, men det var min feil, sier Gattuso ifølge The Independent.

Joe Jordan var i sin tid som spiller kjent som en real hardhaus, og slik sett var det ingen hvem som helst Gattuso gikk i strupen på tirsdag.

Det at Spurs-treneren i tillegg er en tidligere AC Milan-spiller, gjorde vel heller ikke sitt til at midtbaneterrierens handling ble mer populær i noen leire.

- Jeg skjønner ikke hvorfor det utartet seg slik. Gattuso hadde en episode med Joe Jordan. Jeg vet ikke hvorfor, men han hadde trolig ikke gjort hjemmeleksa si. Om han først skulle starte en krangel burde han valgt noen andre enn Joe. Gattuso skallet hodet inn i ansiktet på Joe, det var galskap, han mistet hodet, sier Harry Redknapp.

AC Milan-trener Massimiliano Allegri ønsker ikke å ta sin spiller i forsvar etter episoden med Jordan.

- Jeg vet ikke hva som egentlig skjedde mot slutten av kampen der, men det var ikke pent. Det var nok en grunn, men det er uansett ingen unnskyldning for å gjøre noe slik, sier han.

Oppgjøret på San Siro endte for øvrig 1-0 til Tottenham etter at Peter Crouch scoret det avgjørende målet ti minutter før slutt. Returoppgjøret spilles i London 9. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere