- Jeg ønsker ikke å snakke om det

Foto: AFP/Scanpix

Arsene Wenger er ikke i godt humør om dagen.

09.11.12 17:05

Jack Wilshere har slitt mye med skade de siste sesongene, og det er først den siste tiden at midtbanemannen har vært tilbake på banen.

Det har landslagssjef Roy Hodgson fått med seg, og ringreven har valgt å kalle inn den skadeutsatte unggutten på landslagsoppdrag. Wilshere er tatt ut i troppen som skal møte Sverige til vennskapskamp neste uke, men akkurat dette er ikke Arsenal-manager Arsène Wenger spesielt glad for.

- Ikke positive
Franskmannen er blant dem som ofte har uttrykt sin misnøye med at spillere blir tatt ut til betydningsløse landskamper og nå gjør han det igjen.

- Jeg ønsker ikke å snakke så mye om tankene mine rundt dette, for akkurat nå er ikke de veldig positive, sier franskmannen ifølge The Guardian.

Det er ventet at Wilshere vil spille 45 minutter i oppgjøret mot Sverige.

- Det beste hadde vært om han ikke ble tatt ut til den kampen. Han trenger en pause etter tre kamper. Han trenger rundt ti dagers hvile, sier Wenger.

- Men jeg var klar over at dette ville skje. England trenger midtbanespillere og pressen har lenge ønsket ham på laget. Pressen har stor innflytelse på forbundet, sier Wenger.

Manageren trekker også fram at Arsenal allerede lørdag etter landskampen onsdag skal møte Tottenham til todlig kamp på Emirates.

- Bra forhold
Franskmannen avviser imidlertid at han har et dårlig forhold til landslagssjef Roy Hodgson.

- Jeg har ikke noe valg her. Men jeg har et bra forhold til Hodgson. Vi har snakket om dette, og han vet hvordan jeg føler det, sier Wenger.

- Han vet jeg mener det er for tidlig for Jack å spille på landslaget igjen. Men vi forstår hverandre og har kommet fram til et kompromiss. Roy ønsker han i spillergruppen, sier han.

Wenger påpeker også at tidligere landslagsoppdrag er mye av årsaken til Wilsheres mange skadeproblemer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.