*Nettavisen* Sport.

- Jeg scoret et fantastisk mål

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Davy Claude Angan med en perlescoring som sjefen selv nok hadde vært stolt av.

09.04.12 22:35

MOLDE - BRANN 2-1: Vertene hadde nok et ønske om å revansjere forrige helgs 0-2-tap for Haugesund da Brann kom på besøk til Aker Stadion mandag kveld.

Mye ansvar lå på Moldes angrepsspillere, som tok vare på tilliten på en måte som selv Ole Gunnar Solskjær ville vært stolt over.

Jo Inge Berget og Davy Claude Angan scoret hvert sitt mål, som sørget for tre poeng og 2-1-seier for de blå etter at Amin Askar hadde redusert på overtid.

Keepertabbe
Det var Molde som startet kampen best, men Eirik Mjelde var ikke mange centimeterne unna å bli kampens første målscorer da han klinket til fra drøye 20 meter. En Espen Bugge Pettersen i full strekk var imidlertid nok til å hindre scoring.

I motsatt ende av banen, var ikke Piotr Leciejewski like heldig med sin inngripen da han skulle ut i feltet og bokse unna et innlegg fra Martin Linnes. Polakken feilberegnet totalt og Jo Inge Berget fikk en enkel jobb med å sette inn 1-0 i åpent mål.

Davy Claude Angan og Kim Ojo hadde begge gode muligheter til å gi sine respektive lag ledelsen, uten å lykkes i den første omgangen. Førstnevnte skulle imidlertid vise seg fram i den andre omgangen.

Først prøvde Joshua Gatt seg etter et flott forarbeid av Martin Linnes. Duoen skapte store problemer på Branns venstreside, men førstnevnte fikk ikke nok snert i avslutningen til å lure Lecijewski.

Brassescoring
Det gjorde Davy Claude Angan noen minutter senere. Senegaleseren mottok en hælflikk fra Jo Inge Berget og brassesparket vakkert inn 2-0 fra sju-åtte meter.

- Ja, jeg scoret et fantastisk mål, uttalte en fornøyd Angan til TV 2 etter kampen.

Stemningen på Aker Stadion var strålende helt fram til Rudolph Austin gikk i bakken etter et sammenstøt med Emmanuel Ekpo sentralt på midtbanen. Branns midtbanestjerne ble liggende igjen på matta og måtte bæres av banen. Heldigvis skal det bare dreie seg om en liten hjernerystelse for jamaicaneren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scanpix/Svein Ove Ekornesvåg

Med fem minutter igjen å spille fikk Zlatko Tripic muligheten fra krittmerket etter at Davy Claude Angan ble lagt i bakken av Lecijewski. Polakken så ut til å være først på ballen, men det hindret ikke Svein Erik Edvartsen i å blåse straffe.

Det fikk likevel lite å si da Brann-keeperen reddet straffesparket på mesterlig vis.

Noen minutter viste Amin Askar seg nok en gang fram på en strålende måte. Den tidligere FFK-profilen hamret inn sitt tredje mål på tre kamper fra nærmere 30 meter.

Det var imidlertid ikke nok for Brann, som ikke fikk med seg poeng fra Aker Stadion.

I neste runde reiser Molde til Stavanger for å møte Åge Hareides Molde, mens Brann tar imot Strømsgodset i Bergen.

PS: Nettavisen kommer tilbake med reaksjoner fra Aker Stadion.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.