RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg sett Berbatov gjøre utrolige ting

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Brede Hangeland er glad for å endelig ha bulgareren som lagkamerat.

Dimitar Berbatov fikk akkurat den hjemmedebuten han hadde håpet for Fulham lørdag. To scoringer i 3-0-seieren mot West Bromwich var bunnsolide saker.

Fulham-kaptein Hangeland hyller gjerne sin nye lagkompis.

– Vi har spilt mot han mange ganger de siste årene – og sett han gjøre utrolige ting. Det er godt å ha ham her i Fulham, sier rogalendingen til Fulhams hjemmesider.

– Det var en solid prestasjon av hele laget lørdag, og jeg er selvfølgelig veldig glad for at Dimitar gjorde to mål i hjemmedebuten, fortsetter han.

Sterk angrepsrekke
Lørdagens seier betyr at Fulham har åpnet årets sesong med seks poeng på fire kamper. Londonerne har særlig vist muskler hjemme på Craven Cottage. Åtte mål og null baklengs lyder fasiten så langt.

Oppløftende for Hangeland & co. er det at klubbens ferske angrepsrekka synes meget solid. Ved siden av nevnte Berbatov, har også Hugo Rodallega og Mladen Petric vist muskler.

Lørdag var i tillegg svenske Alex Kacaniklic drivende god.

– Jeg synes vi dominerte kampen. Selvfølgelig ble det lettere for oss da de fikk en mann utvist, men vi fortjente de tre poengene, sier Brede Hangeland.

Må levere borte
Alt tyder på at klubbens høstsigneringer har funnet seg raskt og godt til rette på Craven Cottage.

– Det har vært mange endringer, og vi har fått inn mange nye ansikter. Men vi har levert godt som lag – og spilte god fotball mot West Brom, konstaterer Fulhams norske kaptein.

Nå håper han laget tar med seg den gode følelsen – og begynner å plukke poeng også på bortebane. Første mulighet er kommende helgs bortekamp på DW Stadium mot Wigan.

– Vi har vært strålende i de to hjemmekampene, og nå må vi prøve å gjøre det samme borte. Vi har bevist for alle at vi kan spille virkelig god fotball, og skal prøve å gjøre det samme mot Wigan, sier Hangeland. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere