- Jeg skal personlig kjøre ham til Frankrike

Foto: PA Photos/Scanpix

Neil Warnock sier ikke nei til et gigabud på Adel Taarabt.

19.11.11 13:20

Adel Taarabt var en viktig brikke da Queens Park Rangers forrige sesong herjet i The Championship og sikret seg en plass i Premier League.

Marokkaneren har imidlertid ikke fått det helt til i toppdivisjonen denne sesongen og ryktene rundt playmakeren har vært mange den siste tiden.

- Kjører ham selv
Blant annet skal franske Paris St. Germain være svært interessert i den tidligere Tottenham-mannen og skal viss nok være villig til å punge ut store penger.

Hovedstadsklubben er en av de klubbene i Europa som har mest økonomiske muskler å skilte med for tiden og det hav vært snakket om et bud på 20 millioner pund.

QPR-manager Neil Warnock innrømmer at Taarabt ikke har tilpasset seg Premier League så godt som klubben skulle ønske og at om det kommer et bud i vinter, vil det vurderes.

- Det er umulig å forandre Adel. Vi har vel aldri vært helt bestevenner og det er bare slik noen spillere er, sier Warnock ifølge Daily Mirror.

- Vi har måttet forandre systemet siden forrige sesong og Adel har hatt problemer med å passe inn i det systemet, sier den frittalende manageren.

Skulle det komme et så høyt bud som det avisene spekulerer i, er Warnock klar. Da vil Taarabt definitivt bli solgt.

- Jeg ville kjørt ham til Frankrike personlig om det kom et bud på 20 millioner pund, sier Queens Park Rangers-sjefen.

- Vanskelig å stoppe
Londonklubben har fått en god start i Premier League-comebacket og ligger før lørdagens møte med Stoke som nummer elleve i ligaen med 12 poeng fra elleve kamper.

Lørdag venter imidlertid et svært tøft oppgjør på Britannia Stadium.

- De er fantastiske på dødball og det har vi forberedt oss på hele uken. Det er vanskelig å stoppe dem og vi må håpe på en liten dose flaks, sier Warnock.

- Stoke har bygd seg opp på riktig måte. Hvert år ha de reddet plassen og styrket stallen i etterkant. De spiller bedre fotball enn det de får æren for, sier Neil Warnock.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.